Milambo en Zechiël opnieuw in voorlopige selectie Jong Oranje | OneFootball

Milambo en Zechiël opnieuw in voorlopige selectie Jong Oranje | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·25 de octubre de 2024

Milambo en Zechiël opnieuw in voorlopige selectie Jong Oranje

Imagen del artículo:Milambo en Zechiël opnieuw in voorlopige selectie Jong Oranje

Jong Oranje gaat in november oefenen tegen twee EK-deelnemers: gastland van het EK 2025, Slowakije, en de winnaar van het afgelopen EK onder 21, Engeland. Namens Feyenoord zijn Antoni Milambo en Gjivai Zechiël geselecteerd voor de komende interlandperiode.

Jong Oranje gaat op donderdag 14 november op bezoek in Slowakije en ontvangt Engeland op maandag 18 november in Almere. Spelers die na 1 januari 2002 geboren zijn, komen in aanmerking om opgeroepen te worden voor Jong Oranje. De definitieve selectie wordt op vrijdag 8 november bekendgemaakt.


OneFootball Videos


Jong Oranje speelt op maandag 18 november een oefenwedstrijd tegen Jong Engeland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Yanmar Stadion van Almere City FC. De locatie voor Slowakije – Nederland is het MŠK Žilina Stadion. Žilina is een van de speellocaties van het EK 2025.

Kasanwirjo ook in voorlopige selectie

Naast de twee Feyenoorders behoort ook Neraysho Kasanwirjo tot de voorlopige selectie. De verdediger wordt door de Rotterdamse club verhuurd aan Rangers FC. Kasanwirjo maakte tijdens de afgelopen interlandperiode nog een uitstekende indruk met een fraaie assist. Oud-Feyenoorder Lennard Hartjes behoort voor het eerst tot de voorlopige selectie.

Imagen del artículo:Milambo en Zechiël opnieuw in voorlopige selectie Jong Oranje
Ver detalles de la publicación