Memphis Depay bereikt persoonlijk akkoord: nieuwe club lijkt bekend | OneFootball

Memphis Depay bereikt persoonlijk akkoord: nieuwe club lijkt bekend | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·6 de septiembre de 2024

Memphis Depay bereikt persoonlijk akkoord: nieuwe club lijkt bekend

Imagen del artículo:Memphis Depay bereikt persoonlijk akkoord: nieuwe club lijkt bekend
Imagen del artículo:Memphis Depay bereikt persoonlijk akkoord: nieuwe club lijkt bekend

© IMAGO

Memphis Depay heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Corinthians, meldt ESPN. De dertigjarige spits gaat voor twee jaar tekenen. In die twee jaar gaat hij inclusief bonussen en tekengeld zo'n 13,5 miljoen euro verdienen. Naar verwachting is de deal zondag rond.


OneFootball Videos


Depay is transfervrij sinds zijn contract bij Atlético Madrid deze zomer afliep. De aanvaller speelde anderhalf jaar in dienst van de club uit de Spaanse hoofdstad. Daarin wist hij dertien keer te scoren en twee assists te leveren. Een onbetwiste basisspeler werd Depay, mede door blessureleed, echter nooit in het Estadio Metropolitano.

De 98-voudig Oranje-international genoot ook interesse van clubs uit het Midden-Oosten en Sevilla. De laatstgenoemde club had Depay onlangs nog een deadline gegeven. De Andalusiërs hadden de voormalig speler van PSV, Olympique Lyon en Barcelona tot aanstaande maandag de tijd gegeven om te beslissen over zijn toekomst.

Depay werd al door Ronald Koeman gepasseerd voor het Nederlands elftal. De bondscoach vindt dat de rechtspoot eerst een club moet vinden voordat hij weer bij Oranje kan aansluiten. Nederland speelt in de Nations League zaterdag tegen Bosnië en Herzegovina en dinsdag tegen Duitsland.

Depay sloeg eerder aanbiedingen uit de MLS af en zag een terugkeer bij PSV ook nog niet zitten. De goalgetter werd in korte tijd genoemd als versterking bij AS Roma, FC Porto, Olympique Marseille, OGC Nice en Rayo Vallecano, maar geen van die clubs kwam tot een akkoord met de multifunctionele aanvaller.

Ver detalles de la publicación