Meer duidelijkheid over interesse AC Milan in Wieffer: 'Dat is nog niet gebeurd' | OneFootball

Meer duidelijkheid over interesse AC Milan in Wieffer: 'Dat is nog niet gebeurd' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·14 de junio de 2024

Meer duidelijkheid over interesse AC Milan in Wieffer: 'Dat is nog niet gebeurd'

Imagen del artículo:Meer duidelijkheid over interesse AC Milan in Wieffer: 'Dat is nog niet gebeurd'

De doorgaans goed ingevoerde Italiaanse journalist Rudy Galetti komt met nieuwe informatie over de interesse van AC Milan in Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer. Galetti schrijft op X dat de entourage van de 24-jarige speler inmiddels in gesprek is met de Italiaanse grootmacht, maar dat een eventuele overstap van Wieffer naar Milaan nog ver weg is.

Gisteren (donderdag) wist journalist Matteo Moretto te melden dat Wieffer in de belangstelling staat van de negentienvoudig Italiaans kampioen, die met Tijjani Reijnders reeds een Nederlander onder contract heeft staan. Galetti bevestigt dat er gesprekken gaande zijn tussen het management van Wieffer en vertegenwoordigers van AC Milan. Ook zouden de Rossoneri nog druk doende zijn informatie over de Tukker in te winnen, mede omdat de club 'vele namen' op de lijst met potentiële versterkingen voor de middellinie heeft staan.


OneFootball Videos


Tussen AC Milan en Feyenoord heeft dan ook nog geen contact plaatsgevonden, weet Galetti. De Rotterdammers hebben een uitstekende onderhandelingspositie, mochten de Italianen door willen pakken. Wieffer ligt immers nog tot medio 2027 vast in De Kuip, waardoor de club een flinke transfersom kan vragen. Overigens is Milan niet de enige club die de oud-speler van Excelsior in het vizier heeft: volgens Galetti hebben meerdere Europese clubs zich inmiddels bij het management van de speler gemeld.

Wieffer staat sinds de zomer van 2022 onder contract bij Feyenoord, dat de middenvelder voor ruim een half miljoen euro overnam van stadgenoot Excelsior. De Tukker kwam geblesseerd binnen in De Kuip, maar eenmaal hersteld greep hij na de winterstop zijn kans. Het leidde ertoe dat hij in maart 2023 mocht debuteren in het Nederlands elftal, waarvoor hij inmiddels negen keer uitkwam en een keer scoorde. Door een bovenbeenblessure, eind april opgelopen op het trainingsveld van Feyenoord, moet Wieffer het Europees Kampioenschap in Duitsland aan zich voorbij laten gaan.

Ver detalles de la publicación