Luuk de Jong behoedt Noa Lang op allerlaatste moment voor zeer grof gezang | OneFootball

Luuk de Jong behoedt Noa Lang op allerlaatste moment voor zeer grof gezang | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·6 de mayo de 2024

Luuk de Jong behoedt Noa Lang op allerlaatste moment voor zeer grof gezang

Imagen del artículo:Luuk de Jong behoedt Noa Lang op allerlaatste moment voor zeer grof gezang

Noa Lang zong maandagavond zijn eigen nummer 7K Op Je Feestje tijdens de huldiging van PSV op het Stadhuisplein in Eindhoven, maar het had niet veel gescheeld of de aanvaller van de Eindhovenaren had een controversieel liedje richting Feyenoord gezongen. De aanvaller van PSV leek het nummer in te zetten, maar zag Luuk de Jong de microfoon uit zijn handen pakken.

Het moment viel op tijdens de live-uitzending van ESPN rondom de huldiging van PSV en is ook bij Feyenoord-supporters op sociale media niet onopgemerkt gebleven. Fans van de Rotterdammers hebben het gevoel dat PSV-aanvoerder De Jong op het laatste moment ingrijpt, voordat Lang het bekende 'het zijn maar k*ut kakkerlakken' over Feyenoord wilde inzetten voor een uitzinnige menigte met PSV-supporters.


OneFootball Videos


"Hij werd werd gewoon gecorrigeerd", schrijft een supporter van Feyenoord op sociale media. "Haha, De Jong behoedt hem hiervoor. Echte aanvoerder", schrijft een andere supporter van de Rotterdamse club op X. Het gedrag van Lang zorgt wel voor ergernis bij de Rotterdamse supporters: "Wat een gefrustreerde vent", schrijft een ander.

Ver detalles de la publicación