'KRC Genk vindt oplossing in JPL voor Zeqiri, maar speler zelf weigert' | OneFootball

'KRC Genk vindt oplossing in JPL voor Zeqiri, maar speler zelf weigert' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·4 de septiembre de 2024

'KRC Genk vindt oplossing in JPL voor Zeqiri, maar speler zelf weigert'

Imagen del artículo:'KRC Genk vindt oplossing in JPL voor Zeqiri, maar speler zelf weigert'

KRC Genk hoopt in het slot van de mercato nog enkele transfers te regelen. Eentje daarvan is het vertrek van Andi Zeqiri.

KRC Genk rekent niet meer op de diensten van Andi Zeqiri. De Limburgers vonden een akkoord met Sporting Charleroi voor een uitleenbeurt, maar stuitten op een probleem.


OneFootball Videos


Volgens La Dernière Heure hebben beide clubs een akkoord, maar wil Zeqiri niet voor de Carolo’s spelen. En de tijd dringt, want tegen vrijdag moet er een oplossing uit de bus komen.

In Genk maken ze Zeqiri meer en meer duidelijk, voor zover dat het geval nog niet was, dat hij absoluut geen toekomst meer heeft bij de club.

Hij ligt wel nog tot medio 2026 onder contract bij de Limburgers. Hij werd pas een jaar geleden weggeplukt bij Brighton, maar wist Dimitri De Condé niet te overtuigen.

Zeqiri scoorde 9 keer in 39 wedstrijden in ons land. Sporting Charleroi geeft echter nog niet op en wil nog een nieuwe poging ondernemen om Zeqiri te overtuigen, al heeft de club naar eigen zeggen nog andere spitsen als optie.

Ver detalles de la publicación