Kökcü: "Het is wel vervelend als ze de hele tijd in je nek hijgen" | OneFootball

Kökcü: "Het is wel vervelend als ze de hele tijd in je nek hijgen" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·23 de octubre de 2024

Kökcü: "Het is wel vervelend als ze de hele tijd in je nek hijgen"

Imagen del artículo:Kökcü: "Het is wel vervelend als ze de hele tijd in je nek hijgen"

Feyenoord speelde vanavond in de wedstrijd tegen SL Benfica ook tegen twee bekende gezichten. Bij de Portugezen stonden Orkun Kökcü en Fredrik Aursnes op het veld. De aanvoerder uit het kampioensjaar kwam na de wedstrijd voor de camera van Ziggo Sport.

"Het is nooit leuk als je verliest en drie punten in eigen huis weggeeft", begint de oud-Feyenoorder zijn verhaal. Na iets meer dan zeventig minuten verliet Kökcü het veld. "Ze waren erg agressief en ik weet natuurlijk ook hoe dat gaat bij Feyenoord. We hadden daar geen goed antwoord op en nu moeten we ons weer gaan herpakken."


OneFootball Videos


Kökcü vertrok in de zomer van 2023 voor ongeveer 25 miljoen euro van Feyenoord naar de Portugese hoofdstad. Voor de middenvelder was het een wedstrijd met net zoveel belading als elke andere wedstrijd. "Ik ken niet heel veel jongens meer eerlijk gezegd. Het is natuurlijk wel mijn oude club. Wel is het zo dat het al de derde keer is dat ik tegen ze speel sinds ik vertrokken ben. Op dit moment wil ik alleen voor Benfica de drie punten pakken en dat is niet gelukt. Daar baal ik meer van dan dat ik heb verloren tegen mijn oude club. Natuurlijk weten zij hoe ik speel en weet ik ook wel een beetje hoe zij spelen. Het is wel vervelend als je ze de hele tijd in je nek hijgen. Daar moest ik zelf een beter antwoord op vinden. Het is nu ook wel klaar met de wedstrijd over Feyenoord."

Inmiddels speelt Kökcü zijn tweede seizoen bij Benfica en concludeert hij dat het dit seizoen iets beter gaat dan het vorige seizoen. "Het is veel over de trainer gegaan en daar wil ik ook niet echt meer wat over zeggen. Ik moet naar mezelf kijken en ik moet proberen het nu zo goed mogelijk te doen. Ik moet er elke wedstrijd voor zorgen dat ik het goed doe en dat iedereen blij is dat ik hier ben."

Ver detalles de la publicación