Kijkers pakken één speler van Oranje genadeloos hard aan na dramatische eerste helft | OneFootball

Kijkers pakken één speler van Oranje genadeloos hard aan na dramatische eerste helft | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·6 de julio de 2024

Kijkers pakken één speler van Oranje genadeloos hard aan na dramatische eerste helft

Imagen del artículo:Kijkers pakken één speler van Oranje genadeloos hard aan na dramatische eerste helft

Het Nederlands elftal is zaterdagavond na ruim een halfuur op achterstand gekomen tegen Turkije in de halve finale van het EK. Denzel Dumfries wordt online door veel supporters van Oranje aangewezen als zondebok.

Het openingsdoelpunt van Turkije kwam in de 38ste minuut na een hoekschop, die door Dumfries goedkoop weggeven werd. Nadat een Turks afstandsschot werd gesmoord door Nathan Aké, leek Dumfries de bal binnen te kunnen houden of in elk geval een hoekschop te kunnen voorkomen. De rechtsback liet de bal echter gaan, waarschijnlijk in de veronderstelling dat Oranje een doeltrap zou krijgen. waardoor Turkije mocht aanleggen voor een hoekschop.


OneFootball Videos


De hoekschop werd in eerste instantie nog weggewerkt door Oranje, maar vervolgens werd de bal opgepikt door Arda Güler. Die bracht de bracht vervolgens in de zestien, waar Samet Akaydin met het hoofd kon scoren bij de tweede paal. Doelman Bart Verbruggen zag er niet goed uit bij de treffer, maar wat ook opviel was dat Dumfries niet goed dekte. De verdediger wordt online hevig bekritiseerd door veel kijkers.

Ver detalles de la publicación