Kevin De Bruyne kan komende zomer ploeggenoot van PSV’er worden | OneFootball

Kevin De Bruyne kan komende zomer ploeggenoot van PSV’er worden | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·23 de octubre de 2024

Kevin De Bruyne kan komende zomer ploeggenoot van PSV’er worden

Imagen del artículo:Kevin De Bruyne kan komende zomer ploeggenoot van PSV’er worden
Imagen del artículo:Kevin De Bruyne kan komende zomer ploeggenoot van PSV’er worden

© IMAGO

Kevin De Bruyne is volgend seizoen mogelijk ploeggenoot van PSV'er Hirving Lozano. Sacha Tavolieri, journalist van Sky Sports, meldt dat de Belgische middenvelder naar alle waarschijnlijkheid zijn aflopende contract niet gaat verlengen bij Manchester City. San Diego FC, dat vanaf februari 2025 intreedt in de Major League Soccer, wil naar verluidt de creatieveling maar wat graag inlijven.


OneFootball Videos


Het contract bij Manchester City van superster De Bruyne loopt komende zomer af. De 107-voudig international van de Rode Duivels zou niet happig zijn om zijn verbintenis te verlengen in Engeland en overweegt een lucratieve vervolgstap in zijn carrière. De 33-jarige middenvelder werd eerder al meermaals gelinkt aan een lucratieve overstap naar Saudi-Arabië.

Mocht De Bruyne daadwerkelijk oren hebben naar een overstap naar de Verenigde Staten, dan wordt de Belg ploeggenoot van Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller van PSV tekende afgelopen winter een contract bij San Diego FC en zal de Eindhovenaren per 1 januari 2025 verlaten voor de MLS.

Volgens het algoritme van FootballTransfers vertegenwoordigt De Bruyne een Estimated Transfer Value (ETV) van 34,8 miljoen euro. Er zou al een topcontract voor de Belgische spelmaker klaarliggen in San Diego. De Amerikanen hebben immers de financiële middelen om De Bruyne een gelijkwaardig salaris, vergeleken met het contract in Manchester, te bieden. Het privéleven in de Verenigde Staten zou De Bruyne en zijn vrouw Michele Lacroix, gezien hun gezin met drie jonge kinderen, ook meer bekoren dan in Saudi-Arabië.

De Bruyne zal het het treffen in de Champions League met Sparta Praag van woensdagavond nog aan zich voorbij laten gaan. De aanvallende middenvelder is net hersteld van een spierblessure die hij opliep in de Champions League-wedstrijd tegen Inter van 18 september, maar coach Josep Guardiola wil geen enkel risico nemen met de rechtspoot en laat hem om die reden nog buiten de wedstrijdselectie van Manchester City voor het duel met de Tsjechen.

Ver detalles de la publicación