Jonathan Lardot wil toch nog wat kwijt over opmerkelijke fase tijdens KRC Genk-Standard | OneFootball

Jonathan Lardot wil toch nog wat kwijt over opmerkelijke fase tijdens KRC Genk-Standard | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·30 de julio de 2024

Jonathan Lardot wil toch nog wat kwijt over opmerkelijke fase tijdens KRC Genk-Standard

Imagen del artículo:Jonathan Lardot wil toch nog wat kwijt over opmerkelijke fase tijdens KRC Genk-Standard

De Jupiler Pro League is ondertussen weer begonnen. Zo komt ook de wekelijkse 'Under Review' weer terug. Daarin bespreekt Jonathan Lardot enkele discutabele fases van het afgelopen weekend.

De meest besproken fase van afgelopen weekend was ongetwijfeld die van Brandon Mechele. Hij ging door op de enkel van een tegenstander en kwam weg met geel.


OneFootball Videos


Jonathan Lardot legde al uit waarom het een gele kaart was en geen rode. Maar ook tijdens andere wedstrijden verliep niet alles zoals het hoorde.

Tijdens KRC Genk-Standard, pakte Isaac Price uit met een serieuze tackle op Konstantinos Karetsas nadat hij balverlies leed. Ook hij kreeg geel voor zijn actie.

"Hij verliest de controle en wil de bal recupereren", begint Lardot. "Hij gooit zich en gelukkig raakt hij het scheenbeen en is de fysieke integriteit niet in gevaar."

"Maar deze fase, met de impact van Brandon Mechele, en de enkel zou geplooid zijn... Dan is de sanctie een rode kaart", gaat Lardot wel verder.

Maar, als Karetsas niet springt, wordt zijn voet wel degelijk geraakt. "Ik denk eerder dat het contact de beweging van de tegenstander creëert", besluit de ex-scheidsrechter.

Ver detalles de la publicación