John Heitinga staat voor pikante overstap na nieuws uit Engeland | OneFootball

John Heitinga staat voor pikante overstap na nieuws uit Engeland | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·8 de julio de 2024

John Heitinga staat voor pikante overstap na nieuws uit Engeland

Imagen del artículo:John Heitinga staat voor pikante overstap na nieuws uit Engeland
Imagen del artículo:John Heitinga staat voor pikante overstap na nieuws uit Engeland

© IMAGO

John Heitinga is volgens The Daily Mail in beeld bij Arne Slot om zijn technische staf bij Liverpool te versterken. Heitinga was afgelopen seizoen werkzaam als assistent-trainer bij West Ham United, nadat hij eerder tijdelijk aan het roer stond bij Ajax. De overstap naar Liverpool is opzienbarend, aangezien Heitinga een verleden heeft bij stadgenoot Everton.


OneFootball Videos


Slot is dringend op zoek naar versterkingen voor zijn technische staf bij Liverpool. De hoofdtrainer, die nog enkele weken de tijd heeft voordat de competitie start in Engeland, nam Sipke Hulshoff al mee bij Feyenoord naar Liverpool en is van plan om nog een assistent-trainer aan zijn technische staf toe te voegen.

Heitinga was eerder in beeld als nieuwe hoofdtrainer van FC Nordsjaelland en voerde samen met zaakwaarnemer Rob Jansen in Denemarken gesprekken over een eventueel dienstverband. De nummer vier van de Deense Superliga raakte echter niet overtuigd en kiest voor een alternatief dichter bij huis met Jens Olsen. De 49-jarige trainer fungeerde afgelopen seizoen al als assistent-trainer van Thorup.

Vorig jaar streek hij neer bij West Ham, waar hij zijn voormalig oefenmeester David Moyes afgelopen seizoen hoofdtrainer was. Het tweetal werkte al eerder samen bij Everton, waar Heitinga tussen 2009 en 2014 speelde. Beiden vertrokken na afgelopen seizoen bij West Ham United, waardoor Heitinga op zoek is naar een nieuwe klus in het betaald voetbal.

Ver detalles de la publicación