Johan Boskamp heeft een afwijkende mening over Tedesco: "Een maand geleden stopten ze nog zulke rozen in zijn reet" | OneFootball

Johan Boskamp heeft een afwijkende mening over Tedesco: "Een maand geleden stopten ze nog zulke rozen in zijn reet" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·6 de julio de 2024

Johan Boskamp heeft een afwijkende mening over Tedesco: "Een maand geleden stopten ze nog zulke rozen in zijn reet"

Imagen del artículo:Johan Boskamp heeft een afwijkende mening over Tedesco: "Een maand geleden stopten ze nog zulke rozen in zijn reet"

Bijna heel het land vindt dat bondscoach Domenico Tedesco moet ontslagen worden na het EK dat niet bracht wat ervan verwacht werd. Daar is analist Johan Boskamp het niet mee eens.

Boskamp vindt dat de supporters iets te snel van mening veranderen. "De mensen die nu kritisch voor hem zijn, stopten een maand geleden nog zulke rozen in zijn reet. Nu zou hij er niks meer van kunnen? Dat kan niet", zegt hij in HLN.


OneFootball Videos


Er werden heel wat enquêtes verricht en daarin waren de fans hard voor Tedesco. Die heeft tijdens het EK wel leergeld betaald. Zijn keuzes waren niet langer rechtlijnig, zoals ze dat in de kwalificaties wel waren.

Boskamp kan er wel mee akkoord gaan dat het beter kon. "Dat klopt, maar ze hebben Tedesco nog maar net een contractverlenging tot 2026 gegeven, toch? Vanuit de selectie hoor je geen slecht woord over hem."

"Waarom zou je hem dan moeten buitengooien? Als ze dat doen, moeten de bazen die zijn contract verlengd hebben ook maar oprotten, want zij zijn hiervoor verantwoordelijk. Neen, het is te makkelijk om de schuld op één persoon af te schuiven."

Voor Boskamp is Kevin De Bruyne ook nog altijd een wereldvoetballer, maar stond hij er alleen voor. "Hele tijd wijzen, verdelen, die aanvoerdersband... Maar Kevin moest te veel doen. Alles eigenlijk. Ik denk dat hij ook de buschauffeur was en 's ochtends het ontbijt opdiende."

Ver detalles de la publicación