Houtman: "Ik hoop dat Feyenoord de zaken even gaat herstellen" | OneFootball

Houtman: "Ik hoop dat Feyenoord de zaken even gaat herstellen" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·6 de abril de 2024

Houtman: "Ik hoop dat Feyenoord de zaken even gaat herstellen"

Imagen del artículo:Houtman: "Ik hoop dat Feyenoord de zaken even gaat herstellen"

Nadat Peter Houtman bij de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht eenmalig werd vervangen door een supporter, is de vaste stem van De Kuip aankomende zondag gewoon weer door de speakers te horen van het iconische stadion. De oud-spits keek met ongeloof naar de midweekse wedstrijd tegen FC Volendam, maar heeft wel vertrouwen in een mooi resultaat tegen Ajax.

"Ik heb zitten kijken, maar dat was niet bevredigend", oordeelt Houtman over het duel van donderdag. Tegenover Sportnieuws.nl legt hij uit wat er mis ging in zijn ogen. "Ze kregen wel kansen, maar bij elkaar was het erg onder de maat. Je hoort al snel 'ze zijn al met de wedstrijd bezig', maar zo kan je nooit rekenen als voetballer. De eerste wedstrijd is de belangrijkste, dat gold donderdag ook maar dat ging mis."


OneFootball Videos


"Ik hoop op een sportieve en leuke wedstrijd en dat Feyenoord de zaken even gaat herstellen", gaat de stadionspeaker verder. Santiago Gimenez verkeert momenteel in een lastige periode en scoort weinig. Die fases ging Houtman zelf ook door. "Ik kreeg het ook vaak te horen hoor, dan scoorde ik even niet en dan hoorde je fans alweer: 'Peet, godverdorie al twee wedstrijden niet gescoord man!' Zo gaat dat. Gelukkig heeft dat nooit heel erg lang geduurd."

Dat de zelfverzekerdheid in Amsterdam plaats heeft gemaakt voor angst blijkt wel uit de woorden van Ajacied Gerald Vanenburg. "Ajax moet op dit moment ervoor zorgen dat ze alle punten moeten vangen die ze kunnen vangen. Ze moeten zorgen dat ze geen pak slaag krijgen van Feyenoord en dat wordt moeilijk zat."

Ver detalles de la publicación