Hans Kraay junior hoopt op zéér pikante transfer Memphis Depay | OneFootball

Hans Kraay junior hoopt op zéér pikante transfer Memphis Depay | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·11 de julio de 2024

Hans Kraay junior hoopt op zéér pikante transfer Memphis Depay

Imagen del artículo:Hans Kraay junior hoopt op zéér pikante transfer Memphis Depay
Imagen del artículo:Hans Kraay junior hoopt op zéér pikante transfer Memphis Depay

© IMAGO

Hans Kraay junior hoopt dat Memphis Depay de overstap naar Ajax of Feyenoord maakt. De aanvaller is transfervrij sinds zijn vertrek bij Atlético Madrid deze zomer. Vanuit de Italiaanse top is interesse van onder meer AS Roma en AC Milan, terwijl ook zijn oude club PSV al aasde op een terugkeer. Volgens Kraay junior past de 98-voudig Oranje-international (46 goals) echter juist goed in de speelstijl van rivalen Ajax en Feyenoord.


OneFootball Videos


"Depay en ook Donny van de Beek, die hebben miljoenen en miljoenen en miljoenen verdiend. Dat gunnen we ze allemaal, ik zeker", begint de journalist van ESPN bij Voetbalprimeur. "Ik zou het zo mooi vinden als Depay bij Brian Priske, die een soort 3-4-2-1 speelt, dat hij tegen Priske zegt: 'F*ck al die miljoenen, ik kom voor anderhalf miljoen euro bij Feyenoord en dan ga ik lekker als een van de twee 'tienen' spelen. Maar ik was in een romantische bui", voegt hij meteen lachend toe.

"Het is om de hoek waar hij geboren en opgegroeid is. Hij kan zijn geld toch niet meer opmaken. Doe dan Feyenoord maar", zegt de verslaggever verder. Depay groeide op in Moordrecht en speelde jaren in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam voor zijn overstap naar PSV. Bovendien heeft de goalgetter al eens aangegeven dat hij voor zijn overstap naar Eindhoven supporter van Feyenoord was.

Kaj Ramsteijn, ook aanwezig in de studio, oppert Depay ook als 'tien' voor Ajax. Geen slecht idee, zo vindt Kraay junior. "Bij Ajax durven ze dat wel aan, een diepe tien. Jari Litmanen was een diepe tien, Dennis Bergkamp al helemaal. Maar jij vindt het een raar romantisch gedoe?", vraagt hij vervolgens licht retorisch.

"Ik denk niet dat het gaat gebeuren, maar als ik zijn zaakwaarnemer zou zijn, zou ik zeggen: 'Memphis, ik heb genoeg aan jou verdiend, volgens mij heb jij zelf ook genoeg verdiend. Die Priske heeft volgens mij helemaal het systeempje voor jou'", gaat Kraay junior verder. Ramsteijn haakt in: "Wat dat betreft helpt dit EK wel, want hij heeft zich niet echt laten zien voor de AC Milans."

Ver detalles de la publicación