Georges Leekens laat zich uit over strijd in Jupiler Pro League: "Die spelers zou ik niet opstellen" | OneFootball

Georges Leekens laat zich uit over strijd in Jupiler Pro League: "Die spelers zou ik niet opstellen" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·28 de abril de 2024

Georges Leekens laat zich uit over strijd in Jupiler Pro League: "Die spelers zou ik niet opstellen"

Imagen del artículo:Georges Leekens laat zich uit over strijd in Jupiler Pro League: "Die spelers zou ik niet opstellen"

Zondagavond is mogelijk de beslissing gevallen in de play-downs. Als RWDM in eigen huis wint van KV Kortrijk, dan zijn zowel de Kerels als Eupen zeker van degradatie en spelen de Brusselaars nog een barragewedstrijd tegen Deinze, Zulte Waregem, Lommel of Patro Eisden.

Charleroi is zeker van plaats dertien, RWDM kan zich verzekeren van plaats veertien als het wint van KV Kortrijk. Voor De Kerels is het dus een kwestie van de laatste strohalm te grijpen. Makkelijk zal dat zeker niet worden.


OneFootball Videos


Met een gelijkspel is het mathematisch nog mogelijk, maar eigenlijk moet er gewonnen worden om nog te mogen dromen van een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League. Georges Leekens is ex-coach van KV Kortrijk en heeft zich uitgesproken over de zaak.

"Ik stel me vragen bij de stresbestendigheid van de ploeg. Degradatiestress is een heel andere stress in vergelijking met kampioenenstress. Alles draait nu om geloof en vertrouwen naar de laatste wedstrijden toe."

Ver detalles de la publicación