Flinke meevaller voor AZ: sterspeler Tottenham moet Europa League-duel aan zich voorbij laten gaan | OneFootball

Flinke meevaller voor AZ: sterspeler Tottenham moet Europa League-duel aan zich voorbij laten gaan | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·23 de octubre de 2024

Flinke meevaller voor AZ: sterspeler Tottenham moet Europa League-duel aan zich voorbij laten gaan

Imagen del artículo:Flinke meevaller voor AZ: sterspeler Tottenham moet Europa League-duel aan zich voorbij laten gaan

AZ hoeft donderdagavond in het Europa League-duel tegen Tottenham Hotspur geen rekening te houden met sterspeler Heung-Min Son. Trainer Ange Postecoglou liet op de persconferentie voorafgaand aan het treffen in het Tottenham Hotspur Stadium weten dat de Zuid-Koreaan gespaard wordt voor de Premier League.

“Sonny had een beetje pijn na het weekend, hij zou morgen sowieso niet meedoen”, vertelt de Tottenham Hotspur-trainer. AZ moet daarentegen wel rekening houden met Richarlison. ‘Hij is het weekend goed doorgekomen. Het is nu zijn tweede trainingsweek, hij is er klaar voor”, vervolgt Postecoglou.


OneFootball Videos


De negentienjarige Wilson Odobert, die afgelopen zomer voor bijna  dertig miljoen euro werd overgenomen van Burnley, kan mogelijk ook weer minuten maken. “We moeten wat voorzichtiger met hem zijn, want hij heeft veel gemist en hij heeft pas deze week getraind. De speeltijd zal van de wedstrijd afhangen.”

De Griekse oefenmeester van Tottenham Hotspur kreeg op de persconferentie ook de lachers op de hand. Zo werd hem de vraag gesteld of hij al informatie over AZ heeft ingewonnen bij Micky van de Ven. Daarop begon Postecoglou meteen te grijzen. “Ik denk dat ik meer van het Nederlandse voetbal weet dan Micky. Hij zat in Duitsland...", verwijst de coach naar het feit dat Van de Ven voor zijn Londense periode bij VfL Wolfsburg speelde.

Ver detalles de la publicación