Flames kennen hun tegenstanders als ze nog naar het EK willen | OneFootball

Flames kennen hun tegenstanders als ze nog naar het EK willen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·21 de julio de 2024

Flames kennen hun tegenstanders als ze nog naar het EK willen

Imagen del artículo:Flames kennen hun tegenstanders als ze nog naar het EK willen

De EK-kwalificaties in de Nations League zitten erop voor de Belgian Red Flames. Ook tegen Spanje werd een nederlaag geboekt, waardoor ze het toernooi verlaten met 4 op 18. Toch is er geen vuiltje aan de lucht met oog op de toekomst.

Degradatie naar de B-League zou een ramp zijn voor de Flames, die dus wisten dat ze maar beter iets konden rapen tegen de Spanjaarden om zeker te zijn van de derde plek. Iets rapen zou niet lukken, want er werd met 2-0 verloren.


OneFootball Videos


Maar ook Tsjechië verloor en dus zijn de Flames wel derde geworden in hun groep. Geen degradatie naar de B-League dus. Ondertussen is ook de loting achter de rug voor de eerste ronde van de barrages richting EK.

Die eerste ronde wordt op 25 en 29 oktober gespeeld. De veertien winnaars van de wedstrijden die dan worden gespeeld zullen doorgaan naar de tweede en laatste barragereeks. Daar worden de laatste zeven tickets uitgedeeld voor het EK.

Griekenland en dan Turkije of Oekraïne

In de eerste barragewedstrijd werd België gekoppeld aan Griekenland uit de C-League. Enkele jaren geleden wonnen de Belgen nog eens met 11-0 tegen Griekenland, dus dat lijkt zeker een erg haalbare kaart te zijn.

In de eventuele tweede wedstrijd komen we uit tegen Turkije of Oekraïne. Ook dat zijn op zich nog steeds vrij haalbare kaarten. Diverse andere wedstrijden kondigen zich als veel spannender aan, begin december weten we of de Flames het EK halen.

Ver detalles de la publicación