Financiële klapper in het verschiet? Feyenoord hoopt op transfer Kökçü | OneFootball

Financiële klapper in het verschiet? Feyenoord hoopt op transfer Kökçü | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·23 de mayo de 2024

Financiële klapper in het verschiet? Feyenoord hoopt op transfer Kökçü

Imagen del artículo:Financiële klapper in het verschiet? Feyenoord hoopt op transfer Kökçü

Als Orkun Kökçü deze zomer een overstap maakt naar een andere club, kan Feyenoord daar nog miljoenen mee verdienen. De middenvelder van Benfica staat in de belangstelling van Liverpool, de nieuwe club van Arne Slot.

Tussen 2021 en 2023 speelde Kökçü onder leiding van de Nederlandse coach in Rotterdam, waar hij uitgroeide tot een van de meest bepalende spelers. In 2023 maakte hij vervolgens de overstap naar het Portugese Benfica. Daar speelde hij dit seizoen 27 duels, waarin hij zeven keer scoorde en acht assists gaf.


OneFootball Videos


Naar verluidt staat de in Haarlem geboren Turkse middenvelder in de belangstelling van Liverpool. De krant O Bolo gelooft dat Benfica 45 miljoen euro voor Kökçu wilt ontvangen en er een afkoopclausule van maar liefst 120 miljoen euro in zijn contract is opgenomen.

Als de middenvelder inderdaad naar Liverpool vertrekt, kan Feyenoord een hoop miljoenen bijschrijven. Bij een transfersom van de eerdergenoemde 45 miljoen zou dit bedrag oplopen tot 11,25 miljoen, vanwege een hoog doorverkooppercentage van 25 procent. Volgens Transfermarkt zou de middenvelder momenteel zo’n 30 miljoen euro waard zijn, waardoor Feyenoord zal hopen dat Liverpool het hogere bedrag aan Kökçu besteed.

Ver detalles de la publicación