Feyenoord wil om tafel met AC Milan over transfer toptalent | OneFootball

Feyenoord wil om tafel met AC Milan over transfer toptalent | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·21 de mayo de 2024

Feyenoord wil om tafel met AC Milan over transfer toptalent

Imagen del artículo:Feyenoord wil om tafel met AC Milan over transfer toptalent
Imagen del artículo:Feyenoord wil om tafel met AC Milan over transfer toptalent

© IMAGO

Feyenoord heeft Jan-Carlo Simic van AC Milan op zijn verlanglijstje gezet, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano dinsdagmiddag. De negentienjarige centrale verdediger is een van de opties die de Rotterdammers hebben geïdentificeerd als defensieve aanwinst.


OneFootball Videos


Simic maakt een stormachtige ontwikkeling door dit seizoen. De Servisch jeugdinternational begon het seizoen in het hoogste jeugdelftal van AC Milan en maakte op 17 december zijn debuut in de hoofdmacht. Simic kreeg direct het vertrouwen in de basis en dit betaalde hij terug door direct te scoren. Hij kwam in totaal zes duels in het eerste van AC Milan in actie.

Feyenoord wil hoogstwaarschijnlijk profiteren van de contractsituatie van Simic. De tweebenige mandekker ligt nog tot medio 2025 vast in San Siro, waardoor AC Milan hem moet verkopen indien hij niet wil verlengen. De Italiaanse topclub zet overigens wel in op een nieuwe verbintenis voor Simic en heeft volgens Romano al gesprekken hierover gevoerd met het talent. Simic vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van drie miljoen euro.

Hoe concreet Feyenoord daadwerkelijk voor Simic is, is onbekend. Romano meldt dat de stopper een van de spelers is die de Rotterdammers in beeld hebben als versterking voor de defensie. Feyenoord doet er mogelijk wel goed aan om snel te handelen, daar Simic ook kans maakt op deelname aan het EK met Servië. Hierna zou de interesse weleens toe kunnen nemen voor de verdediger.

Feyenoord lijkt komende zomer rekening te moeten houden met het vertrek van twee vaste waarden achterin, in de personen van Dávid Hancko en Lutsharel Geertruida. Eerstgenoemde werd eerder al getipt als versterking voor Liverpool, waar Arne Slot aan de slag gaat.

Ver detalles de la publicación