'Feyenoord verrast en heeft ook volgend seizoen beschikking over Santiago Giménez' | OneFootball

'Feyenoord verrast en heeft ook volgend seizoen beschikking over Santiago Giménez' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·26 de junio de 2024

'Feyenoord verrast en heeft ook volgend seizoen beschikking over Santiago Giménez'

Imagen del artículo:'Feyenoord verrast en heeft ook volgend seizoen beschikking over Santiago Giménez'
Imagen del artículo:'Feyenoord verrast en heeft ook volgend seizoen beschikking over Santiago Giménez'

© IMAGO

Santiago Giménez speelt ook na deze zomer voor Feyenoord, melden Spaanse media. De spits van Feyenoord was een van de uitblinkers afgelopen seizoen en wordt al maanden in verband gebracht met een toptransfer. Die komt er naar verluidt echter niet, daar de vraagprijs van Feyenoord te hoog zou zijn. De prestaties van de 23-jarige Mexicaan zouden de hoge prijs niet rechtvaardigen.


OneFootball Videos


De grootste kans maakt Giménez naar verluidt op een transfer naar Liverpool, waar Arne Slot sinds kort trainer is. Het is echter niet zeker dat the Reds daadwerkelijk concreet voor hem worden. Verder zou geen enkele club willen betalen wat men in Rotterdam voor de aanvaller verlangt. De vraagprijs, zo werd eerder gemeld door FOX Sports Mexico, bedraagt tussen de 30 en 35 miljoen euro.

Het nieuws is zeer verrassend te noemen, daar het Mexicaanse TUDN eerder nog meldde dat Giménez 'heel dicht bij' een transfer naar Tottenham Hotspur is. Giménez zelf is volgens het medium op de hoogte van de onderhandelingen, maar wil zich niet laten afleiden van de Copa América. Mexico is ingedeeld in een poule met Venezuela, Ecuador en Jamaica en won zondag het eerste duel van de Jamaicanen met 1-0. De verwachting is dat de deal in een stroomversnelling zal belanden zodra het toernooi afgelopen is.

Feyenoord heeft naast het bod van Tottenham ook een aanbieding van Atlético Madrid gekregen. Het bod van de Madrilenen is naar verluidt echter lager. Feyenoord heeft aan Atléti gevraagd om het bedrag van Tottenham in ieder geval te matchen, maar dit werd omschreven als 'erg moeilijk'. Daardoor lijkt een transfer naar Madrid in ieder geval uitgesloten.

Giménez was afgelopen seizoen goed voor 26 doelpunten en 8 assists, verdeeld over 41 wedstrijden. De linkspoot kan een uitstekend doelpuntengemiddelde overleggen met 1 goal per 123 minuten, maar dit kalenderjaar stokte de doelpuntenproductie geruime tijd. Giménez was het afgelopen half jaar slechts zes keer trefzeker in negentien duels.

Ver detalles de la publicación