Feyenoord-speler is fan van Steven Bergwijn en doet oproep aan Ronald Koeman | OneFootball

Feyenoord-speler is fan van Steven Bergwijn en doet oproep aan Ronald Koeman | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·30 de junio de 2024

Feyenoord-speler is fan van Steven Bergwijn en doet oproep aan Ronald Koeman

Imagen del artículo:Feyenoord-speler is fan van Steven Bergwijn en doet oproep aan Ronald Koeman

Feyenoord-voetballer Quilindschy Hartman vindt dat Steven Bergwijn meer minuten moet maken in het Nederlands elftal. Dat laat de linksback weten in het programma Matchday van Supergaande, gemaakt door muziekgroep Broederliefde. Hartman denkt dat de aanvaller van Ajax iets kan betekenen voor Oranje.

In het programma Matchday wordt Hartman gevraagd naar zijn ideale Oranje-opstelling. De verdediger van Feyenoord vindt niet dat Bergwijn in de basis moet beginnen, maar pleit wel voor meer minuten voor de Ajacied in Oranje. Tot dusver kwam Bergwijn nog niet in actie op het EK in Duitsland en heel veel perspectief op een spoedige invalbeurt, bijvoorbeeld in de achtste finale tegen Roemenië, lijkt er op dit moment ook niet te zijn.


OneFootball Videos


"Ik zeg je eerlijk: ik zou Bergwijn ook vaker laten spelen", zegt Bergwijn, waarna hij op instemmende reacties van leden van de hiphopgroep Broederliefde kan rekenen. "Ik ben fan van Bergwijn", licht Hartman zijn keuze toe. Wel benadrukt hij dat hij niet direct gaat wisselen van linksbuiten. "Cody Gakpo speelt, want Gakpo is heel goed. Maar ik zou hem misschien een keer rond minuut zestig laten invallen."

Wat opvalt aan Hartman zijn opstelling, is dat de verdediger van Feyenoord zelf niet met Stefan de Vrij in het hart van de defensie zou spelen. Het jeugdproduct van Feyenoord zou Nathan Aké naar het hart van de defensie halen en Ian Maatsen opstellen als linksback.

Ver detalles de la publicación