Feyenoord in onderhandelingen verleidt tot lagere vraagprijs voor Wieffer | OneFootball

Feyenoord in onderhandelingen verleidt tot lagere vraagprijs voor Wieffer | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·14 de junio de 2024

Feyenoord in onderhandelingen verleidt tot lagere vraagprijs voor Wieffer

Imagen del artículo:Feyenoord in onderhandelingen verleidt tot lagere vraagprijs voor Wieffer
Imagen del artículo:Feyenoord in onderhandelingen verleidt tot lagere vraagprijs voor Wieffer

© IMAGO

AC Milan hoopt Feyenoord te kunnen overtuigen om Mats Wieffer voor een lagere transfersom te laten vertrekken. Volgens Italiaanse media is i Rossoneri bereid om Jan-Carlo Simic de omgekeerde weg te bewandelen om zo de 24-jarige verdedigende middenvelder voor een gereduceerde prijs in te kunnen lijven. Feyenoord en AC Milan voerden de eerste gesprekken al over een transfer van Wieffer en de onderhandelingen zullen op korte termijn worden vervolgd.


OneFootball Videos


Wieffer streek in de zomer van 2022 bij Feyenoord, waar de afgelopen twee seizoen onder Arne Slot uitgroeide tot de grootste revelatie. De negenvoudig Oranje-international kwam dit seizoen 42 duels in actie (6 goals, 4 assists), maar raakte aan het einde van het seizoen geblesseerd aan zijn bovenbeen. Hierdoor moet Wieffer ook het EK met Nederland aan zich voorbij laten gaan. Desondanks staat de balveroveraar voor een toptransfer komende zomer.

Eerder werd al bekend dat Wieffer op de radar was verschenen bij AC Milan en volgens 1908.nl zou Feyenoord tussen de twintig en dertig miljoen euro verlangen. De nummer twee van Italië zou in onderhandeling zijn met de Rotterdamse club en hierbij zou Simic zijn aangeboden om de prijs voor Wieffer te drukken. De onderhandelingen zijn voor nu gepauzeerd en zullen worden hervat wanneer AC Milan een nieuwe spits heeft aangetrokken.

Feyenoord toonde in een eerder stadium al interesse in Simic, die nog tot medio 2025 onder contract staat bij AC Milan. De Italiaanse topclub wil het contract van de negentienjarige centrale verdediger verlengen, maar het is niet duidelijk hoe de speler daar zelf tegenover staat. Simic vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van drie miljoen euro. Wieffer is volgens het algoritme van FootballTransfers 14,7 miljoen euro waard.

Ver detalles de la publicación