Fenerbahçe'den Bright Osayi-Samuel'in Peşinde 3 Takımın Olduğu Yazıldı | OneFootball

Fenerbahçe'den Bright Osayi-Samuel'in Peşinde 3 Takımın Olduğu Yazıldı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·1 de julio de 2024

Fenerbahçe'den Bright Osayi-Samuel'in Peşinde 3 Takımın Olduğu Yazıldı

Imagen del artículo:Fenerbahçe'den Bright Osayi-Samuel'in Peşinde 3 Takımın Olduğu Yazıldı

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Bright Osayi-Samuel'i Southampton, Wolverhampton ve Rangers yakından takip ediyor.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcularından Bright Osayi-Samuel için İngilizler transfer iddiası ortaya attı. İngiltere Premier Lig'den 2, İskoçya'dan 1 takımın Osayi-Samuel'in peşinde olduğu aktarıldı.


OneFootball Videos


FENERBAHÇE İZİN VEREBİLİR

Nijeryalı sağ bek için 3 kulübün devrede olduğu vurgulandı. Gazeteci Alan Nixon'ın geçtiği habere göre Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel'in İngiltere'ye dönmesine izin vermeye hazır.

26 yaşındaki futbolcu için İngiltere Premier Lig'e yükselen Southampton, yine Premier Lig ekibi Wolverhampton ve İskoç devi Rangers'ın devrede olduğu vurgulandı. QPR'de sağ kanat oynayan Osayi-Samuel'in Fenerbahçe'de sağ beke evrildiğinden ve Nijeryalı futbolcunun çok yönlülüğünden bahsedildi. Transferin önündeki tek engelin ise oyuncunun Türkiye'de aldığı maaş olabileceği kaydedildi.

10 GOLE KATKI SAĞLADI

Geride kalan sezonda toplam 39 maça çıkan Bright Osayi-Samuel 3061 dakika sahada kaldı ve 4 gol, 6 asistlik skor katkısı verdi.

Bright Osayi-Samuel Kimdir?

31 Aralık 1997 tarihinde Okija'da dünyaya gelen Bright Osayi-Samuel profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Blackpool'da start verdi. Bright Osayi-Samuel daha sonra Queens Park Rangers ve Fenerbahçe kadrolarında yer aldı.

Bright Osayi-Samuel, Nijerya A Milli Takımı'nda 18 karşılaşmada görev yaptı.

Kariyerinde tek kupa kaldıran Bright Osayi-Samuel, 2022-23 sezonunda Türkiye Kupası şampiyonu olan Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan isimlerden biriydi.

100 maç barajını aştığı Fenerbahçe'de 139 karşılaşmaya çıkan Bright Osayi-Samuel, Queens Park Rangers kariyerinde 115 karşılaşmada görev yaptı. Osayi-Samuel, Blackpool macerasında ise 79 maçta süre aldı.

Ver detalles de la publicación