Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan Taraftara Mesaj | OneFootball

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan Taraftara Mesaj | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·20 de junio de 2024

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan Taraftara Mesaj

Imagen del artículo:Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan Taraftara Mesaj

Yeni sezon hazırlıkları için 22 Haziran'da top başı yapacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho dün gece İstanbul'a geldi. Portekizli çalıştırıcı sarı lacivertli taraftarlara mesaj yolladı.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, taraftarlar önünde iki yıllık sözleşme imzaladıktan sonra ülkesine dönmüştü. Ünlü hoca dün gece İstanbul'a geldi.


OneFootball Videos


Bugün Samandıra'da mesaiye başlayacak

Ajansspor'da yer alan habere göre; Mourinho 22 Haziran Cumatresi günü başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi bugün Samandıra Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde mesaiye başlayacak.

Jose Mourinho Kimdir?

26 Ocak 1963 tarihinde Setubal'de dünyaya gelen Jose Mourinho teknik direktörlük kariyerine Setubal FC U-17'de start verdi. Jose Mourinho daha sonra Setubal U-19, Benfica, Leiria, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham Hotspur ve Roma'da görev yaptı.

Teknik direktörlük kariyerindeki en yüksek puan ortalamasını Porto'da tutturan Jose Mourinho, lacivert-beyazlı ekipte 127 maçlık periyotta 2.32 puan ortalaması tutturdu.

1987 yılında aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Jose Mourinho kariyerinde önemli başarılara imza attı.

Teknik adamlık kariyerinde 2 kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşan Jose Mourinho, 2003-04 sezonunda Porto, 2009-10 sezonunda ise Inter ile kupayı kaldırdı. Portekizli teknik adam, eski adıyla UEFA Kupası, yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 kez mutlu sona ulaştı.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Ver detalles de la publicación