Fenerbahçe, Ansu Fati'yi Kiralık Olarak Kadrosuna Katma Niyetinde | OneFootball

Fenerbahçe, Ansu Fati'yi Kiralık Olarak Kadrosuna Katma Niyetinde | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·4 de julio de 2024

Fenerbahçe, Ansu Fati'yi Kiralık Olarak Kadrosuna Katma Niyetinde

Imagen del artículo:Fenerbahçe, Ansu Fati'yi Kiralık Olarak Kadrosuna Katma Niyetinde

Fenerbahçe, Barcelona’da forma giyen genç yetenek Ansu Fati'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sözcü'de yer alan habere göre; Fenerbahçe geçen sezonu kiralık olarak İngiltere Premier Lig ekibi Brighton’da geçiren, bonservisi Barcelona’da olan Gine asıllı İspanyol oyuncu Ansu Fati ile ilgileniyor.


OneFootball Videos


Sportif Direktör Mario Branco, oyuncu ve menajeri Jorge Mendes ile temasa geçti; Barcelona Sportif Direktörü Deco ile de görüşerek şartları sordu.

Sarı-lacivertliler, Katalan devi ile 2027 yılına kadar sözleşmesi olan 21 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadroya istiyor.

Ansu Fati Kimdir?

31 Ekim 2002 tarihinde Bissau'da dünyaya gelen Ansu Fati profesyonel futbol kariyerine Barcelona B'de start verdi. Ansu Fati daha sonra Barcelona ve Brighton kadrolarında yer aldı.

İspanya A Milli Takımı'nda 10 maçta 2 kez fileleri sarsan Ansu Fati, 2 kez de İspanya U-21 Milli Takımı formasını terletti.

Barcelona formasıyla 3 kupa kaldıran Ansu Fati, Katalan temsilcisinde İspanya La Liga, İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupa şampiyonlukları tattı. Ansu Fati, İspanya A Milli Takımı formasıyla UEFA Uluslar Ligi'nde de mutlu sona ulaştı.

Ansu Fati, 100 maç barajını aştığı Barcelona'da 112 maçta forma şansı buldu.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Ver detalles de la publicación