FC Twente-fans krijgen nú al tegenvallend Champions League-nieuws te verwerken | OneFootball

FC Twente-fans krijgen nú al tegenvallend Champions League-nieuws te verwerken | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·23 de mayo de 2024

FC Twente-fans krijgen nú al tegenvallend Champions League-nieuws te verwerken

Imagen del artículo:FC Twente-fans krijgen nú al tegenvallend Champions League-nieuws te verwerken

FC Twente neemt het volgend seizoen voor het eerst in twaalf jaar weer op in de Champions League. Vanzelfsprekend kijken veel spelers en supporters uit naar de veldopkomst tijdens het miljardenbal, waarin de magische Champions League-hymne te horen is. Navraag bij de UEFA leverde TwenteInsite echter minder goed nieuws op.

“Alle UEFA Champions League-uitingen en merkelementen - inclusief de hymne - mogen alleen gebruikt worden vanaf de gecentraliseerde fase. Dit betekent vanaf de play-offs en alle wedstrijden die daarop volgen tot en met de finale”, reageerde de UEFA op het Twente-medium.


OneFootball Videos


Dat betekent dus dat Twente in de eerste twee Champions League-wedstrijden van het seizoen geen iconische veldopkomst heeft. Mochten de Tukkers de derde voorronde overleven, en dus doorstoten naar de play-offs, is er wel een hymne hoorbaar in de Grolsch Veste. Daarnaast zou een plaatsing voor de play-offs ook op financieel vlak gunstig zijn voor Twente. De nummer drie van de Eredivisie incasseert dan minimaal 4,29 miljoen euro.

Ver detalles de la publicación