Ex-speelster KAA Gent schittert bij promovendus Westerlo: "Altijd leuk" | OneFootball

Ex-speelster KAA Gent schittert bij promovendus Westerlo: "Altijd leuk" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·20 de septiembre de 2024

Ex-speelster KAA Gent schittert bij promovendus Westerlo: "Altijd leuk"

Imagen del artículo:Ex-speelster KAA Gent schittert bij promovendus Westerlo: "Altijd leuk"

De vrouwen van KVC Westerlo begonnen dit seizoen als absolute underdog aan de nieuwe jaargang. De nieuwkomer in de Super League is echter heel goed aan het seizoen begonnen.

Tegen RSC Anderlecht werd op de eerste speeldag nog wat leergeld betaald, maar op speeldag 2 was er al een verrassende overwinning tegen de KRC Genk Ladies en op speeldag 3 werd ook gewonnen van de KAA Gent Ladies.


OneFootball Videos


Sterke start van Westerlo

6 op 9, dat is een stevig bilan voor de nieuwkomer in de Super League. Dat beseft ook Gaëlle Nierynck, die afgelopen weekend tegen haar ex-team KAA Gent dus een verrassende driepunter wist te scoren.

"Tegen de ploegen waar we punten tegen willen pakken, zijn we goed bezig", aldus Nierynck in haar reactie bij DAZN na de 2-0 overwinning van haar team Westerlo tegen de Buffalo's.

Alleen maar respect voor Gent

"We moeten dat nu gewoon doortrekken. Het is heel leuk om tegen een ex-ploeg een goede wedstrijd te kunnen spelen. Ik heb die keuze zelf gemaakt om naar Westerlo te komen deze zomer."

"Ik wist dat er ook matchen tegen Gent zouden komen en daar keek ik al meteen naar uit. Het is altijd tof, ik ken nog veel speelsters bij hen natuurlijk. Ik heb alleen maar respect voor Gent."

Ver detalles de la publicación