ESPN beloont één Oranje-uitblinker met plek in beste EK-elftal na optreden tegen Frankrijk | OneFootball

ESPN beloont één Oranje-uitblinker met plek in beste EK-elftal na optreden tegen Frankrijk | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·23 de junio de 2024

ESPN beloont één Oranje-uitblinker met plek in beste EK-elftal na optreden tegen Frankrijk

Imagen del artículo:ESPN beloont één Oranje-uitblinker met plek in beste EK-elftal na optreden tegen Frankrijk

ESPN heeft één international van het Nederlands elftal opgenomen in het beste elftal van speelronde twee van het EK. De betaalzender heeft in het hart van de verdediging een plek ingeruimd voor Virgil van Dijk.

ESPN heeft aan de hand van data een elftal samengesteld met de beste spelers van speelronde twee van het EK. Van Dijk speelde afgelopen vrijdag met Oranje met 0-0 gelijk tegen Frankrijk, hetgeen de centrumverdediger en aanvoerder van Nederland een plek oplevert in het beste elftal van de tweede speelronde.


OneFootball Videos


“Met liefst 8 wegwerkingen, secure passing en haarfijne positionering ging captain Virgil van Dijk voorop in dit verdedigende beulswerk”, licht ESPN de keuze voor Van Dijk toe op de website. Van Dijk wordt centraal achterin vergezeld door Jaka Bijol, dat in speelronde twee met Slovenië gelijkspeelde tegen Servië (1-1).

Het beste elftal van speelronde twee volgens ESPN: Giorgi Mamardashvili (Georgië); Philipp Mwene (Oostenrijk), Joachim Andersen (Denemarken), Virgil van Dijk (Nederland), Jaka Bijol (Slovenië), Vladimir Coufal (Tsjechië); Fabián Ruíz (Spanje), Toni Kroos (Duitsland); Jérémy Doku (België), Georges Mikautadze (Georgië), Nico Williams (Spanje).

Ver detalles de la publicación