Erik ten Hag baart opzien met bod van 20 miljoen op voormalig Fortuna-uitblinker | OneFootball

Erik ten Hag baart opzien met bod van 20 miljoen op voormalig Fortuna-uitblinker | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·25 de junio de 2024

Erik ten Hag baart opzien met bod van 20 miljoen op voormalig Fortuna-uitblinker

Imagen del artículo:Erik ten Hag baart opzien met bod van 20 miljoen op voormalig Fortuna-uitblinker
Imagen del artículo:Erik ten Hag baart opzien met bod van 20 miljoen op voormalig Fortuna-uitblinker

© IMAGO

Tijjani Noslin is op de radar verschenen van Manchester United, meldt Tuttomercatoweb. De aanvaller van Hellas Verona maakte afgelopen seizoen veel indruk in de Serie A en leek aanvankelijk op weg naar Lazio. Nu is het Erik ten Hag dat met Manchester United een stokje wil steken voor de deal.


OneFootball Videos


Nog geen half jaar nadat Noslin voor drie miljoen euro de overstap van Fortuna Sittard naar Hellas Verona maakte, lonkt er opnieuw een mooie transfer voor de aanvaller. Noslin, 24 jaar, is in beeld om de selectie van Manchester United te versterken. Ten Hag zou naar verluidt een bedrag van twintig miljoen euro over hebben voor de Amsterdammer, die tot zijn doorbraak bij Fortuna Sittard in de luwte speelde.

Noslin, die zijn jeugdopleiding onder meer genoot bij FC Den Bosch, FC Twente en USV Hercules, stond nooit echt te boek als een groot talent. Dat veranderde nadat de buitenspeler zijn kans pakte bij Fortuna Sittard, dat hem in 2021 wegplukte bij Hercules. In zijn tweede jaar bij Fortuna Sittard brak Noslin definitief door in Limburg en scoorde hij 5 keer in 31 wedstrijden. De rechtsbuiten zette deze lijn afgelopen seizoen door, waarna Hellas Verona besloot om de aanvaller voor drie miljoen euro over te nemen.

Het bleek achteraf een koopje voor Hellas Verona. De club, die zich vrij gemakkelijk wist te handhaven in de Serie A, kan na enkele maanden een behoorlijke winst maken op Noslin. De aanvaller ligt in principe nog tot medio 2027 vast in Italië, waardoor Hellas Verona behoorlijk stevig in de schoenen staat. Hellas Verona bleek afgelopen seizoen al een ideale springplank te zijn voor buitenspelers vanuit de Eredivisie. Cyril Ngonge, voormalig speler van PSV en FC Groningen, maakte voor achttien miljoen euro de overstap naar Napoli.

Ver detalles de la publicación