Eredivisie: Feyenoord verkleint achterstand op AZ en FC Twente | OneFootball

Eredivisie: Feyenoord verkleint achterstand op AZ en FC Twente | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·6 de octubre de 2024

Eredivisie: Feyenoord verkleint achterstand op AZ en FC Twente

Imagen del artículo:Eredivisie: Feyenoord verkleint achterstand op AZ en FC Twente

Feyenoord heeft een uitstekend resultaat geboekt in De Kuip. De Rotterdammers wonnen van de nummer vier FC Twente en naderen de Tukkers tot op een punt. De ploeg van Brian Priske heeft wel een wedstrijd minder gespeeld en kan daardoor nog klimmen op de ranglijst.

Na de overwinningen op Girona FC en FC Twente gaat Feyenoord met een goed gevoel de interlandperiode in. De blijdschap over de punten is er, maar trainer Brian Priske gaf direct aan dat het veldspel beter kan en vooral moet. Voor de Rotterdammers wacht er na de interlandperiode een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op een zaterdagavond. Daarna volgen er duels tegen SL Benfica, FC Utrecht, Ajax en AZ.


OneFootball Videos


Feyenoord staat na zeven wedstrijden op een zesde plaats in de Eredivisie. Naast FC Twente verspeelde van de top vijf ook AZ punten. De Alkmaarders gingen uit bij Fortuna Sittard met 1-0 onderuit. De Alkmaarders blijven daardoor steken op zestien punten, drie meer dan Feyenoord. De Rotterdammers hebben wel een duel minder gespeeld en kunnen dus nog op gelijke hoogte komen als ze het inhaalduel weten te winnen.

Sparta Rotterdam heeft zaterdagavond verzuimd om PSV punten af te snoepen. De stadsgenoot stond lang met een man meer op het veld en kreeg grote kansen. Met hangen en wurgen wist PSV de drie punten in Eindhoven te houden en is dit seizoen nog altijd foutloos in de competitie. FC Utrecht wist knap te winnen en staat daardoor op een tweede plaats. De Domstedelingen beleven de beste competitiestart uit de clubhistorie.

Ver detalles de la publicación