Een extra Belg bij Leicester? Zijn blessure zou wel eens alles in vraag kunnen stellen | OneFootball

Een extra Belg bij Leicester? Zijn blessure zou wel eens alles in vraag kunnen stellen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·23 de junio de 2024

Een extra Belg bij Leicester? Zijn blessure zou wel eens alles in vraag kunnen stellen

Imagen del artículo:Een extra Belg bij Leicester? Zijn blessure zou wel eens alles in vraag kunnen stellen

Pierre Dwomoh heeft dit seizoen zijn vorm teruggevonden bij RWDM. Maar zijn blessure aan het einde van het seizoen heeft voor teleurstelling gezorgd.

Na zeer moeilijke passages bij Oostende en het B-team van Braga, is Pierre Dwomoh met het mes tussen de tanden bij RWDM aangekomen.


OneFootball Videos


Zeer aanwezig op het middenveld van Molenbeek, de 20-jarige speler was een van de weinige lichtpunten in de Molenbeekse mist.

Maar voor zijn eerste optreden met de Belgische U21, een vriendschappelijke wedstrijd aan het einde van het seizoen tegen Marokko, liep hij een spierscheur op.

Leicester afgekoeld

Dit zou vervelende gevolgen kunnen hebben voor een transfer. Dwomoh zal RWDM niet naar 1B vergezellen. Hij moet dus terugkeren naar Antwerp waar zijn contract afloopt.

Leicester is geïnteresseerd om hem binnen te halen, maar Sacha Tavolieri meldt dat de gesprekken minder vruchtbaar zijn sinds zijn blessure. 'The Foxes' zouden nu minder geneigd zijn om hem aan te werven voor hun terugkeer naar de Premier League. Zal dit hem ervan weerhouden om de ploeggenoot van Wout Faes te worden?

Ver detalles de la publicación