‘Duitse topclub gecharmeerd van Xavi Simons, ook Leipzig wil langer met hem door’ | OneFootball

‘Duitse topclub gecharmeerd van Xavi Simons, ook Leipzig wil langer met hem door’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·21 de mayo de 2024

‘Duitse topclub gecharmeerd van Xavi Simons, ook Leipzig wil langer met hem door’

Imagen del artículo:‘Duitse topclub gecharmeerd van Xavi Simons, ook Leipzig wil langer met hem door’

Bayern München mengt zich in de strijd om de handtekening van Xavi Simons. De Nederlander is dit seizoen door Paris Saint-Germain verhuurd aan RB Leipzig, dat ook graag nog een jaar met hem verder gaat.

Volgens Florian Plettenberg volgt Bayern München de ontwikkelingen rondom Simons op de voet. Max Eberl, sportief directeur bij Der Rekordmeister, zou een groot fan zijn van de jongeling. Eberl was ook grotendeels verantwoordelijk voor de overstap van Simons naar Leipzig toen hij daar nog werkzaam was.


OneFootball Videos


Of een overstap van Simons naar Bayern daadwerkelijk in het vat zit, zal nog moeten blijken. Plettenberg schrijft dat het een complexe zaak is waarbij de club uit het zuiden van Duitsland afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de prijs of wat PSG met hem wil. Eerder kwam naar buiten dat de Parijzenaren niet bereid zijn hem te verkopen.

Naast Bayern zou ook Leipzig Simons graag volgend jaar in de Bundesliga zien spelen. Die Roten Bullen willen hem graag nog een jaar huren, wat in lijn zou zijn met de plannen van PSG.

Ver detalles de la publicación