Drievoudig Oranje-international gooit deur dicht voor terugkeer: ‘Koeman hoeft mij niet te bellen’ | OneFootball

Drievoudig Oranje-international gooit deur dicht voor terugkeer: ‘Koeman hoeft mij niet te bellen’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·16 de octubre de 2024

Drievoudig Oranje-international gooit deur dicht voor terugkeer: ‘Koeman hoeft mij niet te bellen’

Imagen del artículo:Drievoudig Oranje-international gooit deur dicht voor terugkeer: ‘Koeman hoeft mij niet te bellen’

Rick Karsdorp stelt zich niet meer beschikbaar voor het Nederlands elftal. De 29-jarige rechtsback speelde op 25 maart 2017 zijn derde en laatste interland voor Oranje en daar blijft het ook bij. Bondscoach Ronald Koeman hoeft de PSV-rechtsback niet meer te bellen.

"Een interlandperiode biedt me de kans om tijd door te brengen met mijn kinderen”, aldus Karsdorp in gesprek met NU.nl. “Toen ik geblesseerd was en vaker thuis was, zag ik mijn kinderen veranderen richting mij. Dat is me alles waard."


OneFootball Videos


Karsdorp wijst daarnaast op de concurrentie die er is bij het Nederlands elftal. "Bovendien heeft Oranje met Denzel Dumfries en Jeremie Frimpong heel goede rechtsbacks. En met mijn zwakke knieën moet ik keuzes maken. Nee, Koeman hoeft mij niet te bellen”, is hij glashelder.

Knieën ook de reden dat Karsdorp voorzichtig wordt gebracht bij PSV

Karsdorp maakte bij PSV nog niet de volledige negentig minuten vol. Hij wordt vanwege zijn zwakke knieën voorzichtig gebracht bij de landskampioen. “Mijn knieën worden nooit meer perfect. Wellicht dat ik op mijn 35e misschien zelfs mank loop of kunstknieën heb. Maar blessures zijn ook mentaal. En ik zit nu lekker in mijn vel."

Ver detalles de la publicación