Driessen voorziet lucratieve transfer Feyenoord: 'Als je zo speelt, staan de clubs in de rij' | OneFootball

Driessen voorziet lucratieve transfer Feyenoord: 'Als je zo speelt, staan de clubs in de rij' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·18 de junio de 2024

Driessen voorziet lucratieve transfer Feyenoord: 'Als je zo speelt, staan de clubs in de rij'

Imagen del artículo:Driessen voorziet lucratieve transfer Feyenoord: 'Als je zo speelt, staan de clubs in de rij'
Imagen del artículo:Driessen voorziet lucratieve transfer Feyenoord: 'Als je zo speelt, staan de clubs in de rij'

© De Oranjezomer

Valentijn Driessen denkt dat Dávid Hancko Feyenoord veel geld kan gaan opleveren. De 26-jarige verdediger speelt sinds de zomer van 2022 bij de club uit Rotterdam, die hem voor ruim acht miljoen euro overnam van Sparta Praag. In twee jaar tijd is Hancko bij Feyenoord uitgegroeid tot een van de sterspelers. Maandag blonk hij ook uit in de EK-wedstrijd tussen België en Slowakije, die de Slowaken verrassend met 0-1 wonnen.


OneFootball Videos


"Hij speelde echt geweldig", zegt Driessen dinsdag bij de podcast Kick-off over Hancko. "Hij heeft natuurlijk alleen maar lopen verdedigen en dat deed hij goed, maar waar hij kon, liep hij ook naar voren. Dat deed hij ook bij Feyenoord als linksback. Hij is centrale verdediger, maar je gaat echt denken dat hij als linksback nog beter is dan als centrale verdediger."

"Als je gisteren speelt zoals tegen België, staan de clubs voor je in de rij", vervolgt de chef voetbal van De Telegraaf. "Hij moet wel aardig wat kosten, omdat hij natuurlijk een doorlopend contract heeft. Dat is wel een cashcow voor Feyenoord, neem ik aan." Bij Feyenoord ligt Hancko nog tot medio 2026 vast. Hij vertegenwoordigt een Estimated Transfer Value (ETV) van 23,3 miljoen euro.

Driessen zag wel dat Hancko het moeilijk vond om de intensiteit negentig minuten vol te houden. "Wat ik wel opmerkelijk vond, was dat hij bijna niet meer op zijn benen kon staan. Bij Feyenoord bleef hij maar gaan en merkte je ook in de negentigste minuut niets. Maar de intensiteit op een wedstrijd op een EK is blijkbaar toch hoger, dat je als speler toch een keer door je hoeven gaat."

Ver detalles de la publicación