Dirk Kuyt krijgt open sollicitatie van grote naam: ‘Ik kan nog makkelijk mee’ | OneFootball

Dirk Kuyt krijgt open sollicitatie van grote naam: ‘Ik kan nog makkelijk mee’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·10 de octubre de 2024

Dirk Kuyt krijgt open sollicitatie van grote naam: ‘Ik kan nog makkelijk mee’

Imagen del artículo:Dirk Kuyt krijgt open sollicitatie van grote naam: ‘Ik kan nog makkelijk mee’
Imagen del artículo:Dirk Kuyt krijgt open sollicitatie van grote naam: ‘Ik kan nog makkelijk mee’

© IMAGO

Radja Nainggolan is op zoek naar een nieuwe uitdaging, benadrukt hij in Het Nieuwsblad. De 36-jarige middenvelder is transfervrij sinds zijn contract bij het Indonesische Bhayangkara FC afliep. Het feit dat hij al lange tijd geen wedstrijd meer gespeeld heeft – zijn laatste duel in Indonesië dateert van eind april – hoeft volgens Nainggolan geen probleem te zijn.


OneFootball Videos


"Laat mij twee weken meetrainen en ik ben topfit", zegt de rechtspoot zelfverzekerd. "Weet je wat het ook is? De nieuwe trend is blijkbaar om zo veel mogelijk jonge gasten te kopen en die tegen een duurdere prijs door te verkopen. Maar die jonge gasten hebben ook ervaren spelers rondom zich nodig om beter te worden. Kijk naar wat Antwerp doet met Tjaronn Chery en Denis Odoi. Da’s goed gezien. Als ik ploegen als Beerschot en Kortrijk zie spelen, kan ik nog makkelijk mee."

De dertigvoudig international (zes goals) zegt echter nog weinig voorstellen ontvangen te hebben. "En dat vind ik zelf ook raar. Volgens mij denken veel ploegen gewoon dat ik te duur ben. Ik kom niet gratis spelen, maar 300.000 euro per jaar is ook geen overdreven loon, hè." Met pensioen is Nainggolan nog niet, maar de gedachte om zijn schoenen aan de wilgen te hangen, spookt wel degelijk door zijn hoofd. "Ik ben nog altijd aan ’t rondkijken. Als ik binnen een paar weken nog niks heb gevonden, stop ik misschien wel. Maar het is ook niet dat ik mezelf een deadline heb opgelegd.”

Om het geld hoeft de voormalig speler van onder meer Royal Antwerp, Inter, en AS Roma het in ieder geval niet meer te doen, zegt hij zelf. "Ik heb een mooi kapitaal opgebouwd met het voetballen, dus eigenlijk niet nee. Maar wat ik mis, is die dagelijkse routine. Op het veld staan. Wat lachen met de boys. Ik voetbal ook gewoon nog altijd heel graag, snap je?”

Nainggolan kende zijn meest succesvolle dagen als speler van AS Roma. In totaal speelde de middenvelder 203 wedstrijden voor de Romeinen, waarin hij 33 keer scoorde en 28 assists leverde. Zijn enige prijs won Nainggolan echter in zijn tijd bij Antwerp: onder Mark van Bommel veroverde de club in het seizoen 2022/23 de landstitel.

Ver detalles de la publicación