Derksen hekelt Ajax-besluit: ‘Een snotaap die niet geremd wordt door enige kennis van zaken’ | OneFootball

Derksen hekelt Ajax-besluit: ‘Een snotaap die niet geremd wordt door enige kennis van zaken’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 de mayo de 2024

Derksen hekelt Ajax-besluit: ‘Een snotaap die niet geremd wordt door enige kennis van zaken’

Imagen del artículo:Derksen hekelt Ajax-besluit: ‘Een snotaap die niet geremd wordt door enige kennis van zaken’

Johan Derksen heeft aan tafel bij Vandaag Inside opnieuw laten weten geen fan te zijn van de Italiaan Francesco Farioli, die mogelijk de nieuwe trainer van Ajax wordt. De Snor vindt dat trainer zijn een ervaringsvak is en snapt niet dat Ajax in zee gaat met ‘een 35-jarige snotneus zonder enige ervaring’.

Het onderwerp kwam ter sprake nadat Wilfred Genee aan tafelgast Dilan Yeşilgöz vroeg of zij en haar man nog Ajax-fan zijn. De voorvrouw van de VVD antwoordde overtuigend met ‘ja’ en bevestigde tegen René van der Gijp dat haar man (René Zegerius, red.) in de bestuursraad van Ajax zit. "Dan maakt hij overuren denk ik hè”, reageert Derksen. “Het zijn geen makkelijke tijden. We hebben het allebei even zwaar”, aldus Yeşilgöz.


OneFootball Videos


“Misschien kan hij eens met die nieuwe directeur praten dat je niet een 35-jarige snotneus zonder enige ervaring de verantwoordelijkheid kunt geven voor een club die weer helemaal opnieuw opgebouwd moet worden”, aldus Derksen. “Trainer zijn is een ervaringsvak. Hetzelfde als politica, dat is ook een ervaringsvak. Je maakt allemaal je rookiefouten. Ajax haalt weer eens een snotaap die niet geremd wordt door enige kennis van zaken”, besluit hij zijn relaas.

Ver detalles de la publicación