Denzel Dumfries onthult grote toekomstwens voor na het EK | OneFootball

Denzel Dumfries onthult grote toekomstwens voor na het EK | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·22 de junio de 2024

Denzel Dumfries onthult grote toekomstwens voor na het EK

Imagen del artículo:Denzel Dumfries onthult grote toekomstwens voor na het EK
Imagen del artículo:Denzel Dumfries onthult grote toekomstwens voor na het EK

© IMAGO

Er wordt volop gespeculeerd over de toekomst van Denzel Dumfries. Als het echter aan de 28-jarige vleugelverdediger van Inter zelf ligt, is hij ook volgend seizoen speler bij de Italiaanse topclub. Dumfries beschikt over een contract tot medio 2025 en wordt in verband gebracht met een vertrek en zou in de belangstelling staan van diverse Premier League-clubs.


OneFootball Videos


De toekomst van Dumfries is al geruime tijd onderwerp van gesprek in Italië. De 54-voudig Nederlands international onderhandelde eerder met Inter over een nieuwe verbintenis, maar dit liep op niets uit. Hierdoor zou de regerend landskampioen over willen gaan tot verkoop om een transfervrij vertrek van Dumfries volgend jaar te voorkomen. De rechtsback vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 25,6 miljoen euro.

Na afloop van Nederland-Frankrijk (0-0) werd Dumfries door Corriere dello Sport gevraagd naar zijn toekomst. "Er is wat vertraging geweest, omdat er een nieuwe eigenaar is gekomen, maar ik wil bijtekenen", vertelde de mandekker. "Inter is mijn club en ik voel me daar thuis. We hebben voor het EK gesproken over een nieuw contract en als ik terugkom, zullen we de gesprekken weer hervatten."

Dumfries verscheen recentelijk op de radar bij Aston Villa, waar Matty Cash voor een vertrek staat. De Engelse subtopper zou geïnformeerd hebben bij Inter en het management van de verdediger, waarna laatstgenoemde partij diens salariseisen heeft doorgespeeld. Aston Villa zou Dumfries naar verluidt voor dertig miljoen euro over kunnen nemen.

Er is wat vertraging geweest, omdat er een nieuwe eigenaar is gekomen, maar ik wil bijtekenen. Inter is mijn club en ik voel me daar thuis. We hebben voor het EK gesproken over een nieuw contract en als ik terugkom, zullen we de gesprekken weer hervatten- Denzel Dumfries

Inter nam Dumfries drie jaar geleden voor 14,25 miljoen euro over van PSV, waar hij in drie seizoenen 124 wedstrijden speelde. De aanvallend ingestelde back groeide uit tot publiekslieveling in Milaan, waar hij dit jaar beslag legde op de landstitel. Dumfries kwam afgelopen seizoen 36 duels in actie en was daarin goed voor 4 doelpunten en 6 assists.

Ver detalles de la publicación