Cristian Willaert zorgt live op televisie voor bizar moment met briefje van vijftig euro | OneFootball

Cristian Willaert zorgt live op televisie voor bizar moment met briefje van vijftig euro | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·19 de mayo de 2024

Cristian Willaert zorgt live op televisie voor bizar moment met briefje van vijftig euro

Imagen del artículo:Cristian Willaert zorgt live op televisie voor bizar moment met briefje van vijftig euro

Een opvallend moment tijdens het interview dat Edward Sturing zondag na afloop van Vitesse - Ajax (2-2) gaf voor de camera van ESPN. Verslaggever Cristian Willaert trok live op televisie namelijk een briefje van vijftig euro uit zijn portemonnee en overhandigde dit aan de hoofdtrainer van Vitesse.

Het geld was bedoeld om het noodlijdende Vitesse te helpen. De Arnhemse club heeft namelijk een schuld van ongeveer negentien miljoen euro; een crowdfundingactie leverde reeds een kleine 2 miljoen euro op.


OneFootball Videos


Na afloop van het duel met Ajax sprak Willaert met Sturing over de situatie van Vitesse. “Eén ding nog”, leidde de verslaggever zijn verhaal in. “Ik sprak jou vooraf, ik sprak de directeur vooraf en ik dacht: dit kan gewoon niet. Ik dacht: weetje wat, ik werk ook in deze industrie, ik heb hier uiteindelijk ook iets aan te danken, ik ga ook wat doneren. Ik ga naar de website om te doneren, maar dat kan niet meer. Dat is afgesloten. Kun jij iets voor me regelen?”

Sturing gaf aan dat Willaert het geld aan hem kon geven, waarna Willaert live op televisie een briefje van vijftig euro uit zijn portemonnee haalde en overhandigde aan de trainer van Vitesse.

De ogenschijnlijk sympathieke geste van Willaert wordt op social media overwegend negatief uitgelicht door veel voetballiefhebbers. “Waarom moet dit voor de camera gedaan worden?”, vraagt iemand zich af op X. “Makkelijk scoren op beeld”, reageert een ander. “Uiteraard in beeld” en “Chris wil even wat deugpuntjes scoren. Gatverdamme”, zijn enkele andere reacties.

Ver detalles de la publicación