‘Contractdetails op straat: Belgische eerste doelman gaat maar liefst tien miljoen euro verdienen’ | OneFootball

‘Contractdetails op straat: Belgische eerste doelman gaat maar liefst tien miljoen euro verdienen’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·11 de junio de 2024

‘Contractdetails op straat: Belgische eerste doelman gaat maar liefst tien miljoen euro verdienen’

Imagen del artículo:‘Contractdetails op straat: Belgische eerste doelman gaat maar liefst tien miljoen euro verdienen’

Koen Casteels maakt komende zomer de overstap van VfL Wolfsburg naar het Saudische Al-Qadsiah. Inmiddels is het salaris wat de Belgische doelman gaat verdienen uitgelekt. Casteels gaat op jaarbasis een kleine tien miljoen euro netto verdienen in de oliestaat, weet het lokale Al-Riyadiya te melden.

Casteels verkoos het geld van Al-Qadisiyah boven een transfer naar Glasgow en Anderlecht. De Saudische club promoveerde afgelopen seizoen naar het hoogste niveau in Saudi-Arabië. “Hoewel de door de promotie voorgestelde uitdaging Koen Casteels ongetwijfeld een beetje prikkelde, lijdt het geen twijfel dat het vooral het voorgestelde salaris was dat hem definitief overtuigde”, schrijft het Belgische La Dernière Heure.


OneFootball Videos


Met zijn vorstelijke salaris van bijna tien miljoen euro netto gaat de 31-jarige doelman meer verdienen dan collega-keeper Thibaut Courtois, die vanuit Real Madrid jaarlijks 7,2 miljoen overgemaakt krijgt. Wel moet Casteels, die op het EK in Duitsland eerste doelman is voor België, Kevin de Bruyne (13,3 miljoen euro) en Yannick Carrasco (12,7 miljoen euro) voor zich dulden.

Ver detalles de la publicación