‘Clubleiding Manchester United bespreekt komst De Ligt, maar is nog niet concreet’ | OneFootball

‘Clubleiding Manchester United bespreekt komst De Ligt, maar is nog niet concreet’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·14 de junio de 2024

‘Clubleiding Manchester United bespreekt komst De Ligt, maar is nog niet concreet’

Imagen del artículo:‘Clubleiding Manchester United bespreekt komst De Ligt, maar is nog niet concreet’

De clubleiding van Manchester United bespreekt intern de komst van Matthijs de Ligt, zo weet Florian Plettenberg van het Duitse Sky. De Nederlander zou vooral op het lijstje staan op Old Trafford door Erik ten Hag.

Donderdagmiddag kwam naar buiten dat De Ligt mag vertrekken bij Bayern München. De Nederlander is nooit echt onomstreden geweest in Zuid-Duitsland en met de komst van Hiroki Ito lijkt Der Rekordmeister voor te sorteren op een vertrek van de Oranje-international. Manchester United zou de situatie nadrukkelijk volgen.


OneFootball Videos


Vrijdagavond meldt Plettenberg dat Manchester United de komst van de Nederlander intern aan het bespreken is. Met name Ten Hag zou zich hard maken voor de komst van De Ligt, met wie hij in het verleden succesvol samenwerkte bij Ajax.

Overigens zijn The Red Devils nog niet concreet voor De Ligt. De club uit Manchester is momenteel nog bezig met het vergaren van meer informatie over de situatie rondom de verdediger. Op Old Trafford verwachten ze de Nederlander voor een bedrag van circa vijftig miljoen euro in te kunnen lijven.

Ver detalles de la publicación