Chaos bij Frankrijk: Mbappé mist training terwijl selectie met een virus kampt | OneFootball

Chaos bij Frankrijk: Mbappé mist training terwijl selectie met een virus kampt | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·13 de junio de 2024

Chaos bij Frankrijk: Mbappé mist training terwijl selectie met een virus kampt

Imagen del artículo:Chaos bij Frankrijk: Mbappé mist training terwijl selectie met een virus kampt

Kylian Mbappé was op donderdagmiddag afwezig bij de publieke training van het Franse nationale elftal in Paderborn voorafgaand aan het Europese kampioenschap in Duitsland, zo meldt L'Équipe. Over vier dagen speelt Frankrijk het eerste duel van de EK-campagne tegen Oostenrijk, maar enkele spelers lijken dus nog vraagtekens te zijn.

Eerder kwam het bericht al naar buiten dat er een virus heerst in de selectie van Frankrijk. Zo waren bondscoach Didier Deschamps en Kingsley Coman al getroffen door de ziekte. De reden van de afwezigheid van Mbappé is nog niet bekend, maar het zou goed te maken kunnen hebben met het virus binnen de Franse spelersgroep.


OneFootball Videos


Enkele dagen geleden kwam ook al het nieuws naar buiten dat Mbappé wat klachten had. Hij speelde nog in de oefeninterland tegen Luxemburg, maar werd tegen Canada voor de zekerheid aan de kant gehouden door Deschamps. Pas vijftien minuten voor tijd kwam de sterspeler binnen de lijnen. De voorbereiding op het EK 2024 vanuit het Franse perspectief verloopt dus allesbehalve soepel.

Ver detalles de la publicación