'Brighton & Hove Albion nog altijd geïnteresseerd in Wieffer' | OneFootball

'Brighton & Hove Albion nog altijd geïnteresseerd in Wieffer' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·2 de julio de 2024

'Brighton & Hove Albion nog altijd geïnteresseerd in Wieffer'

Imagen del artículo:'Brighton & Hove Albion nog altijd geïnteresseerd in Wieffer'

Brighton & Hove Albion wil zich spoedig weer roeren op de transfermarkt. De Engelsen zijn nog altijd geïnteresseerd in Mats Wieffer. De middenvelder moet de volgende versterking worden voor de nieuwe hoofdtrainer Fabian Hurzeler, die vandaag officieel is gepresenteerd.

The Athletic bevestigt dinsdagmiddag dat Wieffer hoog op het lijstje staat van Brighton & Hove Albion. De club uit de Premier League heeft met Yankuba Minteh de eerste grote aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De pijlen van Brighton worden nu gericht om de vacature op het middenveld en de rechtsbackpositie op te vullen.


OneFootball Videos


Wieffer wordt daarbij genoemd, maar dan moet Brighton & Hove Albion wel gas geven de komende periode. Feyenoord is absoluut niet van plan om de international van Oranje zomaar te laten gaan. Het eerste openingsbod is dan ook al een tijd terug afgewezen door de Rotterdammers. Tot op heden zijn er geen berichten naar buiten gekomen over verdere ontwikkelingen.

De transferwaarde van Wieffer wordt geschat op een bedrag van dertig miljoen euro. De rechtspoot heeft een doorlopend contract tot medio 2027, waardoor algemeen directeur Dennis te Kloese sterk staat in de onderhandelingspositie. Naast Wieffer zet Brighton ook in op de Roemeense rechtsback Andrei Ratiu van Rayo Vallecano.

Ver detalles de la publicación