Boëtius houdt zijn conditie op peil bij Feyenoord Onder 21 | OneFootball

Boëtius houdt zijn conditie op peil bij Feyenoord Onder 21 | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·18 de octubre de 2024

Boëtius houdt zijn conditie op peil bij Feyenoord Onder 21

Imagen del artículo:Boëtius houdt zijn conditie op peil bij Feyenoord Onder 21

Jean-Paul Boëtius staat weer op het trainingsveld in een Feyenoord-shirt. De aanvallende middenvelder is nog altijd op zoek naar een nieuwe club en mag nu, net zoals onder Arne Slot ook al gebeurde, zijn conditie op peil houden in Rotterdam.

De geboren Rotterdammer herstelde afgelopen zomer van teelbalkanker, maar in de tussentijd nog geen nieuwe club. Boëtius begrijpt dat clubs twijfels kunnen hebben over zijn ziekteverleden en de vraag of hij nog wel fit genoeg is. In een eerder interview liet hij weten helemaal klaar te zijn voor een nieuw avontuur. "Ik ben fit, train bijna elke dag aan mijn sterke en mindere punten. Ik durf te zeggen dat ik completer en beter dan voorheen ben. Gretiger dan een 18-jarig talentje. In die zin heeft de kanker een heel positieve werking op mij gehad."


OneFootball Videos


Voorlopig zal Boëtius alleen deelnemen aan de trainingen van het jeugdelftal, al heeft hij vaak uitgesproken als droom te hebben om terug te keren bij Feyenoord. Door zijn transfervrije status kan de 30-jarige middenvelder nog altijd worden gecontracteerd door clubs.

Ver detalles de la publicación