Bizar verhaal: Feyenoord betaalt boete bij uitblijven speelminuten voor huurling | OneFootball

Bizar verhaal: Feyenoord betaalt boete bij uitblijven speelminuten voor huurling | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·15 de agosto de 2024

Bizar verhaal: Feyenoord betaalt boete bij uitblijven speelminuten voor huurling

Imagen del artículo:Bizar verhaal: Feyenoord betaalt boete bij uitblijven speelminuten voor huurling
Imagen del artículo:Bizar verhaal: Feyenoord betaalt boete bij uitblijven speelminuten voor huurling

© IMAGO

Feyenoord heeft zich deze week versterkt met Hugo Bueno van Wolverhampton Wanderers. De Spaanse linksback wordt voor één seizoen gehuurd met geen optie tot koop. Bueno keert komende zomer hoe dan ook terug naar zijn oorspronkelijke werkgever, die een aantal slimmigheidjes heeft ingebouwd in het huurcontract.


OneFootball Videos


Liam Keen, Wolverhampton Wanderers-watcher namens de Engelse Express & Star, meldt namelijk dat the Wolves dit seizoen profiteren van de prestaties van Feyenoord. De journalist weet namelijk dat er in het huurcontract van Bueno enkele prestatiebonussen zijn opgenomen, waardoor Wolverhampton Wanderers geld ontvangt zodra Feyenoord bepaalde prestaties neerzet. Conclusie: de Premier League-club profiteert bij de goede prestaties van Feyenoord.

Volgens de journalist blijft het daar niet bij: “Feyenoord zal bepaalde boetes moeten betalen als hij niet genoeg minuten speelt. Het huurcontract is dus sterk gericht op het feit dat hij regelmatig speelt en zich ontwikkelt als voetballer.” Daartegenover staat echter dat Wolverhampton Wanderers de linksback niet zomaar kan terughalen komende winterstop als Bueno niet voldoende in actie komt. Bueno zal hoe dan ook het seizoen afmaken bij Feyenoord, mits de Rotterdammers eerder van hem af willen.

De 21-jarige Spanjaard is de tijdelijke vervanger van de geblesseerde Quilindschy Hartman in Rotterdam. Het is dan ook de vraag of Bueno nog in actie zal komen zodra Hartman is teruggekeerd van zijn blessure. Zeker gezien het feit dat Feyenoord met Gijs Smal eerder al een back-up haalde. Voor Marcos López betekent de komst van Bueno dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Door de blessures van Smal en Hartman was de 24-jarige Peruaan in de voorbereiding de enige gespecialiseerde linksback. In principe staat hij echter onderaan de pikorde en de 38-voudig international heeft aangegeven meer aan spelen toe te willen komen.

Ver detalles de la publicación