AZ wint ook overtuigend van FC Nordsjaelland | OneFootball

AZ wint ook overtuigend van FC Nordsjaelland | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: AZFanpage

AZFanpage

·6 de julio de 2024

AZ wint ook overtuigend van FC Nordsjaelland

Imagen del artículo:AZ wint ook overtuigend van FC Nordsjaelland

AZ heeft vanmiddag in Dirkshorn overtuigend gewonnen van FC Nordsaelland. De Alkmaarders wonnen het oefenduel met maar liefst 6-1. De doelpunten werden gemaakt door Van Bommel, Mijnans, Mastoras, De Wit, Poku en Van Brederode. Nygren scoorde namens de Denen.

De wedstrijd werd gespeeld in drie blokken van veertig minuten, waarbij AZ in het eerste blok het beste van het spel had. De Alkmaarders controleerden de wedstrijd en kwamen via doelpunten van Van Bommel en Mijnans op een 2-0 voorsprong.


OneFootball Videos


In het tweede blok werd er aan beide kanten veelvuldig gewisseld, waarna de Denen terugkwamen  in de wedstrijd. Halverwege het tweede blok scoorde oud-Heerenveen speler Nygren de aansluitingstreffer namens de bezoekers.

In het derde blok greep AZ het initiatief terug en wist het overwicht ook uit te drukken in treffers. Eerst was het Mastoras die de bal bekeken binnen schoof, waarna De Wit niet veel later via de binnenkant van de paal doeltreffend was.

Daarmee was de Alkmaarse honger naar doelpunten nog niet gestild. Na goed doorzetten bezorgde Van Brederode de bal bij Poku, die vervolgens de bal in de verre hoek plaatste. Diezelfde Van Brederode fleurde daarna zijn verjaardag op door na een goede individuele actie de 6-1 te maken.

Karakteristieken

Doelpunten: 8’ Van Bommel 1-0, 31’ Mijnans 2-0, 55’ Nygren 2-1, 88’ Mastoras 3-1, 91’ De Wit 4-1, 96’ Poku 5-1, 99’ Van Brederode 6-1

Foto: Pro Shots | Vincent de Vries

Ver detalles de la publicación

Mencionados en este artículo