AZ heeft Clasie en Belić terug tegen PSV | OneFootball

AZ heeft Clasie en Belić terug tegen PSV | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: AZFanpage

AZFanpage

·18 de octubre de 2024

AZ heeft Clasie en Belić terug tegen PSV

Imagen del artículo:AZ heeft Clasie en Belić terug tegen PSV

Jordy Clasie en Kristijan Belić keren zaterdag tegen PSV terug in de wedstrijdselectie van AZ. De middenvelders ontbraken nog tegen Fortuna Sittard, maar zijn hersteld van hun blessures.

Dat meldde trainer Maarten Martens vrijdag in aanloop naar de Eredivisie-topper. Waar Clasie en Belić hun rentree maken, ontbreken Bruno Martins Indi, Wouter Goes, Mexx Meerdink, Lequincio Zeefuik en Lewis Schouten nog wegens blessureleed. Achter de naam van Ibrahim Sadiq staat nog een vraagteken. Hij kwam met lichte klachten terug van de Ghanese ploeg.


OneFootball Videos


Imagen del artículo:AZ heeft Clasie en Belić terug tegen PSV

PSV

PSV is nog altijd foutloos in de Eredivisie. De regerend landskampioen pakte uit de eerste acht duels de volle buit en scoorde daarin liefst 27 keer. De Eindhovense defensie incasseerde dit seizoen in vijf van de acht duels een tegengoal. Bij PSV ontbreken zaterdag de geblesseerden Joey Veerman, Hirving Lozano en Sergiño Dest. Trainer Peter Bosz is er wel ‘gewoon’ bij. Hij ging succesvol in beroep tegen zijn schorsing.

Historie AZ – PSV

De laatste jaren heeft AZ het in eigen huis erg lastig tegen PSV. De laatste drie duels gingen verloren voor de Alkmaarders (0-4, 1-2, 0-3). De laatste overwinning op PSV dateert van 21 maart 2021. Karlsson en Koopmeiners zorgden toen dat de punten in het AFAS Stadion bleven.

Aftrap AZ – PSV

AZ – PSV begint zaterdag 19 oktober om 18:45 uur. Fans die het duel voor de buis volgen, kunnen terecht op ESPN 2.

Ver detalles de la publicación

Mencionados en este artículo