Antwerp FC meldt heftig nieuws: speler van de club betrokken bij 'ernstig verkeersongeluk' | OneFootball

Antwerp FC meldt heftig nieuws: speler van de club betrokken bij 'ernstig verkeersongeluk' | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·11 de mayo de 2024

Antwerp FC meldt heftig nieuws: speler van de club betrokken bij 'ernstig verkeersongeluk'

Imagen del artículo:Antwerp FC meldt heftig nieuws: speler van de club betrokken bij 'ernstig verkeersongeluk'

Eliot Matazo, middenvelder van het Antwerp FC, is zaterdagochtend betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeluk met een fietser, zo meldt de Belgische club in een bericht op X. Volgens de eerste onderzoeken waren de eerste speeksel- en alcoholtests negatief en was er ook geen sprake van een overdreven snelheid.

“Volgens de eerste vaststellingen zou de fietser mogelijk verblind door de zon zijn geweest en door het rode licht zijn gereden”, zo schrijft Antwerp. “Zoals gebruikelijk bij dit soort ongevallen werd bij Eliot een speeksel- en alcoholtest afgenomen en beide waren negatief. Er zijn ook geen aanwijzingen dat er sprake zou zijn van overdreven snelheid”, gaat de club verder.


OneFootball Videos


Antwerp FC wil ‘zonder te willen vooruitlopen op het onderzoek naar het ongeval’ wijzen naar een spijtig ongeval. “Eliot is enorm onder de indruk van de gebeurtenissen en noch speler noch de club zullen verdere verklaringen afleggen tot het onderzoek is afgerond”, meldt de club. “Onze gedachten gaan uit naar de fietser en zijn familie, en Eliot en de club hopen op een goede afloop”, eindigt de club van Mark van Bommel.

Matazo kwam dit seizoen tot acht wedstrijden in de hoofdmacht van Antwerp. De 22-jarige middenvelder werd in de winterstop overgenomen van AS Monaco

Net als Vitesse zijn er nog vier andere clubs in de Eredivisie die een ‘riskant beleid voeren’. Het zou gaan om FC Utrecht, NEC, FC Volendam en Fortuna Sittard.

Ver detalles de la publicación