‘Ajax zoekt nieuwe linksback en richt pijlen op Arsenal-verdediger' | OneFootball

‘Ajax zoekt nieuwe linksback en richt pijlen op Arsenal-verdediger' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·3 de julio de 2024

‘Ajax zoekt nieuwe linksback en richt pijlen op Arsenal-verdediger'

Imagen del artículo:‘Ajax zoekt nieuwe linksback en richt pijlen op Arsenal-verdediger'

Ajax overweegt om Arsenal-linksback Nuno Tavares over te nemen, meldt Sky Sports. De Amsterdammers zouden op zoek zijn naar een nieuwe linksback omdat deze positie toch wel een beetje een zorgenkindje was, aangezien onder meer Borna Sosa niet wist te overtuigen.

Het is niet bekend of Ajax de Portugese vleugelverdediger wil huren of definitief wil overnemen van Arsenal. Tavares staat bij The Gunners nog tot medio 2025 onder contract, waarmee het voor de hand ligt dat Arsenal het liefst definitief afscheid neemt van de verdediger.


OneFootball Videos


Tavares maakte drie jaar geleden de overstap van Benfica naar Arsenal, maar speelde slechts 28 wedstrijden voor de Londenaren. Afgelopen seizoen werd de linksback verhuurd aan Nottingham, waarvoor hij twaalf wedstrijden speelde. Het seizoen daarvoor kwam hij op huurbasis uit voor het Franse Olympique Marseille.

Ajax heeft op dit moment met Sosa, Owen Wijndal en Youri Baas drie linksback in de selectie, al wordt eerstgenoemde gelinkt aan een vertrek uit Amsterdam. Eerder vandaag werd ook duidelijk dat de ploeg van trainer Francesco Farioli zich heeft gemeld voor Juventus-verdediger Daniele Rugani. Daarnaast werd de recordkampioen ook gelinkt aan een andere verdediger met een geschiedenis bij Arsenal.

Ver detalles de la publicación