Ajax-speler is pesterijen spuugzat en schiet aan einde van de wedstrijd uit zijn slof | OneFootball

Ajax-speler is pesterijen spuugzat en schiet aan einde van de wedstrijd uit zijn slof | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·3 de octubre de 2024

Ajax-speler is pesterijen spuugzat en schiet aan einde van de wedstrijd uit zijn slof

Imagen del artículo:Ajax-speler is pesterijen spuugzat en schiet aan einde van de wedstrijd uit zijn slof

Anton Gaaei heeft zich in de slotfase van het Europa League-duel van Ajax met Slavia Praag (1-1) laten gaan richting het publiek van de Tsjechen. De verdediger van Ajax was de treiterijen van de fans van Slavia Praag spuugzat en sprong uit zijn vel.

Gaaei meldde zich in de blessuretijd van de wedstrijd aan de zijlijn voor een ingooi. De Deense rechtsback van Ajax reageerde woedend toen hij drank naar zich toe geworpen kreeg vanaf de tribunes.


OneFootball Videos


Gaaei smeet de bal woedend op de grond, waarna Slavia-aanvaller Tomas Chory verhaal kwam halen bij de Ajacied. “Gaaei laat zich provoceren. Gaaei wordt met allerlei voorwerpen getreiterd”, constateerde Ziggo Sport-commentator Sierd de Vos.

Er ontstond vervolgens een opstootje tussen de spelers van beide teams, waarbij scheidsrechter Andris Treimanis Gaeei weghield bij de situatie. Gaeei meldde zich vervolgens weer aan de zijlijn om de inworp te nemen. Daarbij treuzelde hij vervolgens dusdanig dat hij door Treimanis op de bon werd geslingerd vanwege tijdrekken.

Ver detalles de la publicación