Ajax meldt groot nieuws: rentree van Sneijder en Van der Vaart in de maak | OneFootball

Ajax meldt groot nieuws: rentree van Sneijder en Van der Vaart in de maak | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·16 de octubre de 2024

Ajax meldt groot nieuws: rentree van Sneijder en Van der Vaart in de maak

Imagen del artículo:Ajax meldt groot nieuws: rentree van Sneijder en Van der Vaart in de maak

Ajax heeft woensdag weer een aantal namen bekendgemaakt voor het benefietduel met Real Madrid. Op 17 november, de dag dat de Amsterdammers het 125-jarige bestaan van de club vieren, staat Ajax Legends tegenover Real Madrid Legends. Onder meer Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart zijn van de partij in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax blaast dit jaar 125 kaarsjes uit en dat viert de club met een speciale wedstrijd tussen Ajax Legends en Real Madrid Legends. Beide clubs verzamelen een selectie met grootheden en nemen het op 17 november tegen elkaar op in de Johan Cruijff ArenA. Eerder werd bekend dat onder meer Edwin van der Sar, Frank en Ronald de Boer en Jari Litmanen hun opwachting zullen maken, onder leiding van trainer Louis van Gaal.


OneFootball Videos


De Amsterdammers presenteerden woensdag een groot aantal nieuwe namen. Onder anderen Van der Vaart, Sneijder, Jaap Stam, Patrick Kluivert en John van ’t Schip zijn van de partij. Ajax zal op korte termijn nog meer namen bekendmaken. De wedstrijd staat op zondag 17 november gepland, om 15.30 uur. Alle opbrengsten van het duel gaan naar de Ajax Foundation.

Ver detalles de la publicación