Ajax en sc Heerenveen akkoord over Noppert, één man heeft de sleutel in handen | OneFootball

Ajax en sc Heerenveen akkoord over Noppert, één man heeft de sleutel in handen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·21 de agosto de 2024

Ajax en sc Heerenveen akkoord over Noppert, één man heeft de sleutel in handen

Imagen del artículo:Ajax en sc Heerenveen akkoord over Noppert, één man heeft de sleutel in handen

Ajax en sc Heerenveen zijn 'in principe akkoord' over de transfer van Andries Noppert naar Amsterdam, maar die kan alleen plaatsvinden als Jay Gorter de omgekeerde weg bewandelt. Dat schrijft Omrop Fryslân woensdagmiddag.

Gorter heeft dan ook ‘de sleutel in handen’, weet de regionale omroep. De transfer zou alleen in de vorm van een ruildeal beklonken kunnen worden. Het zou gaan om een ruildeal voor één seizoen.


OneFootball Videos


Noppert was in de eerste twee competitiewedstrijden de reservekeeper van sc Heerenveen. Hoodtrainer Robin van Persie koos voor Mickey van der Hart onder de lat. Van Persie heeft aangekondigd ‘per wedstrijd’ te bekijken wie hij onder de lat opstelt, een werkwijze waar Noppert geen voorstander van lijkt te zijn.

Omrop Fryslân stipt aan dat Louis van Gaal, werkzaam als adviseur bij Ajax, Noppert nog kent uit hun gezamenlijke periode bij het Nederlands elftal. Van Gaal benoemde Noppert tot eerste keeper voor het WK in Qatar. Of de oud-bondscoach een rol speelt bij de mogelijke komst van de doelman naar Ajax, is niet bekend.

Ver detalles de la publicación